Studená vlna - Zimní úkoly 2014

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ‾‾‾ЯΦCKΨ†CZΣ†‾‾‾, 2/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Všechny předchozí úkoly jsem udělal a tyhle mám taky zamčený. Zároveň mi přijde divný, že by nějaký speciální mise (jako byli loni v So/Ne) byly ve středu / čtvrtek, když bych to bral podle datumu (17-/18.12.). Takže mi to spíš přijde jako chyba, že se zobrazily moc brzo, ale to jsou jen dohady ;)

2. Najeď si šipkou na tlačítko Přijmout a pochopíš.

3. abych nezapomel rada ohledne pauzovaneho strileni s motylkem vynikajici. 100% funkcni

4. Karlosray

Karlosray User

lehka brana hotovo a težka jsem zatim v druhem kole

5. ja se na to vykašlal, aji na ty úkoly... ty první sem dělal.. ale není čas.. takže titul 3114 nebude :(

6. |Oromë|

|Oromë| User

takze ked som si konecne nasiel cas zbehol som na ucet a porobil tie brany
    lahka otazka 5 minut
    tazka do pol hodky hotova
    treba si najst taktiku na skolla, mne vypustil iba zhruba 40 icy :)

™◙►Ðμçк_ÐoGeЯs◄◙™ vzdy mas cas do konca roka tie ulohy porobit, tak isto aj brany

7. čaute, mám takej problém, nevím jesi to tak má bejt nebo je to chyba..jak sou teďka ty ukoly z názvem zimní ukol č. x tak vždy se mi načete č.1 lehký, č.2 težky č.3 lehky...atd.. to je schválně?

8. Spartakus

Spartakus User

Já to mám taky nějak divně očíslované Zimní mise 5 (lehká obtížnost) a Zimní mise 6. (těžká obtížnost) a ráno jsem tam ke všemu měl ještě úkol na splnění zimní brány (lehký) ačkoli jí mám dávno hotovou a ještě jeden úkol, který evidentně popisoval složitou bránu, ale mělo to nějaký jiný název.

9. skoll v těžké se dá :D i s mojí výbavou ale nemám čas je to na x hodin jelikož nemám motýla

10. Tip pro nižší levely co se třeba bojí brány, udolal jsem Skolla v lehčí variantě s Vegou 6xLF3 + 4xLF2 Další 3xLF3 v PETce. Pálil jsem do něj LCB10 se Sepromem v kombinaci s PL2026 a v raketometu ECO10 taky se Sepromem. Osvědčilo se mi přiletět ke Skollovi, sypat do něj tak dlouho dokud se šestkrát neodpálil Hellstorm a pak couvnout a nechat Skolla doplnit štít a zase znovu. Třikrát jsem to přepísk, takže na mě pustil vlnu, ale i s těma Ice se dá vypořádat. Celkem jsem na tom strávil 90 minut, ale žádnej stres, popíjel jsem u toho čaj a koukal na web. V zásadě by to šlo udělat asi i s trochu nabušenym Nostromem s generátorama rychlosti v lodi a štítama ve Flaxech. BigBoye bych nezkoušel, chce to rychlost, aby se člověk mohl trhnout od těch Ice. Co se Kronosu týče dostal jsem díl za Zetu.
    Ještě doplněk, někdo si tu stěžoval, že je to drahá brána, ale v lehčí variantě jsem to udolal kreditovou municí, takže slušnej profit v Účkách :).

Naposledy upraveno: 15/12/14
  11. počkat, z toho mohu dostat díly kronosky?

12. no a ty jsi to zkoušel s tou singou ? :O já bych řekl , že když necháš tu singu celou tak musí nějaký icy vyletět když ten skoll každých 400k poškození ty icy vypustí tak na každou singu icy vyletěj ne ? :O

13. Nn, Skoll reaguje pouze na úbytek štítů. A ano, dělal jsem to singularitou a žádný Ice mi nevyletěl, protože mu bereš jen život ;)

14. |Oromë|

|Oromë| User

-»†Špăc冫-[~¥~] nie, ja som pouzil na zaciatku 1x singularitu a icy nevyleteli, potom som si ho tahal a daval ho s motylom, vzdy zo 8 sekund strielat a potom odist od neho a znova pockat nez sa zacne hybat..takto ho lahko sundate bez toho aby vypustil privela icy

takto to zvladne skoro kazdy hrac, aj slabsie lode, zalezi len od dmg ako dlho to bude hrac robit
    staci obetovat trosku x4 muni a nebude to na dlho :)

Naposledy upraveno: 14/12/14
  15. aha tk dík za radu :3 já sice mám full lf-3 ale motýla nemám takže to budu zkoušet s tou singou ale zrovna tak dlouho se mi u toho sedět nechce :D doufám , že při tom zase neschitám restart serveru :DD

16. Enriqe-XXX

Enriqe-XXX User

Prosím vás, nevie niekto kde sa nachádza tá trhlina? Vo faq sa píše že na x-4 mape, práve stojím na 2-4 ale žiadna tu nie je.

17. Nejdřív si musíš aktivovat misi u NYX, pak se ti tam objeví brána ;) Ty tam zatím vidíš jen trhlinu, je to cca uprostřed mapy.

Enriqe-XXX tohle ocenil(a).
  18. Enriqe-XXX

Enriqe-XXX User

Aha, díky, toto mi nejak ušlo.

19. čaute! ja sa chcem opýtať, dnes sú na splnenie 2 úlohy "Zimná misia xx" a chcem sa opýtať, či budú tieto úlohy dostupné aj zajtra. ďakujem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.