Studená vlna - Zimní úkoly 2014

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ‾‾‾ЯΦCKΨ†CZΣ†‾‾‾, 2/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Big_Bass

Big_Bass User

pokud vím, tak je čas až někdy do ledna postupně splnit všechny zimní úkoly.

2. to viem aj ja :D ale teraz su ulohy ze do 24 h splnit takze... sa pytam

3. Big_Bass

Big_Bass User

do 24 hodin od přijetí, takze pokud to nestihneš, budeš ten úkol muset dělat znova. Nic víc.

4. Rakety dvanácti nocí (R-IC3) tzn.odměna z GG studena vlna silne ovlivnily styl souboju PvP. Jakakoliv rychla lod na uteku se da zastavit a rozstrilet ci aspon silne poskodit. Navic jejich cena 20 U oproti 500 U za zpomalovaci raketu DCR-250 je silne dumpingova. Myslim, ze z raket DCR-250, za cenu 500 U se stal lezak. Navic, diky neomezenemu zasobniku kapacity munice, se hodne hracu zasobilo raketami R-IC3 na dlouhou dobu dopredu. Nevim, jak dlouho bude R-IC3 v nabidce, ale dle meho se tato raketa stala "totalni" zbrani.

5. zadnou jsem nekoupil jen boxikoval a nazbiral jsem jich 3000 takze mam zasobu na rok ...

6. |Oromë|

|Oromë| User

Deep_freeze_ςz a PLPolish-legion-FX- ano zbran je to velka, hlavne pri uteku, jedina obrana je napr afterburner vegy alebo emp
    je sice pravde ze cena je dost nizka...

ale mali by ste byt radi ze su lacnejsie a dali sa aj pozbierat, ratam ze v ponuke sa po zime velmi dlho neobjavia

7. Big_Bass

Big_Bass User

Kdy byly v nabídce? Nějak jsem je nepostřehnul, tak doufám, že je systém dá ještě na chvilku na pult.

8. |Oromë|

|Oromë| User

Big_Bass Rakety R-IC3 budou nabízeny v obchodě počínaje 11. prosincem 2014 za cenu 20 jednotek uridia za jeden kus.

cize pocas narodenin BP boli v ponuke

mozu sa este objavit do konca roka ale aj nemusia, treba sledovat obchod ci sa tam este objavia

9. pro koho jsou určeny lehké úkoly? resp. jaký level je může plnit?
    proč se na to ptám? dnešní lehký úkol je sběr surovin na nepřátelských mapách a k tomu potřebujete min. level 13, kdežto na dnešní těžký úkoly stačí 12.level. mně osobně je to jedno, ale jak se mají zapojit malé lodě do plnění zimních úkolů, když i v rámci lehkých jsou významně diskvalifikované, nehledě na to, že si pak nemohou udělat "velký úkol" (zimní mise 17), který lze plnit i s levelem nižším než 12.

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Myslim ze se mohou bez diskvalifikace v klidu zapojit.

11. Marwine to máš sice pravdu, ale přístup na nepřátelské mapy x-2 od levelu 13, a tam jedině lze sbírat červené šutry

i když je pravda, že nesplnění toho dnešního lehkého úkolu ještě neovlivní možnost přijetí velkého. stačí splnit 5 z 8 úloh.

Naposledy upraveno: 15/12/14
  12. =Marvin=

=Marvin= Guest

»†prchlik†« sutry lze v nekterych pripadech sbirat i z cargoboxu, dnesni ukoly jsem sice neplnil, ani nemam momentalne jak to vyzkouset, ale predpokladam ze by snad melo byt mozne sebrat je tedy i touto cestou. Bylo by dobre to vyzkouset a dat vedet. :)

13. Belgam

Belgam Guest

Z cargoboxu urcite ne, musi sebrat rudu.

14. Big_Bass

Big_Bass User

Dobrý postřeh od »†prchlik†«
    Nemám si to jak ověřit, ale pokud se v tom "lehčím" úkolu skutečně jedná o sběr prometka, tak jsou skutečně levely 6 – 13 značně v nevýhodě. Jako řešení mě napadlo dočasně buď povolit přístup všem lodím na všechna x-2, nebo nechat na x-3 a x-4 objevovat prometko, podle toho, co se dá rychleji naprogramovat.

15. Korben

Korben User

Big_Bass Teraz na konci roka , ti už nikto nebude nič meniť a ani programovať. :)

16. XxMajoxX

XxMajoxX User

No brany hotove - lehka-dilek Gamma
    tezka-nic

17. Big_Bass

Big_Bass User

Korbene, mnĕ to může být jedno, já mám level 15, takže se na cizí x-2 dostanu. Jde o levely 6 - 12, aby jim jen kvůli omezenému přístupu na nĕkteré mapy nešla splnit tahle a tím pádem i všechny následující zimní úlohy, mi přijde dost nefér. Navíc, umožnit vstup všem hráčům na všechny mapy x-2 by mĕla být otázka pár minut, po skončení zimní akce by to klidnĕ mohli přehodit zase zpátky.

18. Korben

Korben User

Big_Bass Ty musíš byť neskutočný expert v programovaní hier, ty si to predstavuješ ako by si mal vytiahnuť košeľu zo skrine a potom ju tam len vrátiš. Tak im rovno do BP napíš čo presne majú urobiť.:rolleyes:

To už je ľahšie a rýchlejšie urobiť väčší level a je aj istota že sa cez sviatky nič nepokazí. ;)

19. Ahoj mam taky dotaz zimna uloha 17 a 18 mi bola uzavreta kedy ich mozem znova robyt ?

20. Ta otázka tu již byla. Respektiva trochu jiná. Ty úlohy totiž ještě dosud otevřené nebyly.

Naposledy upraveno: 16/12/14
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.