Studená vlna - Zimní úkoly 2014

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ‾‾‾ЯΦCKΨ†CZΣ†‾‾‾, 2/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ano, BP dalo ukoly z minulého roka ale PROČ se mi načítá každá uloha se sudým číslem jako těžka obtížnost a uloha s lichým číslem jako lehká???

2. Kubino ďakujem za radu s tým aegisom, je na tú bránu super. Trvala my ťažká brána 1 hodinu. 3. vlna 25 min

Naposledy upraveno: 16/12/14
  3. Timanris

Timanris User

•«™†Mдŝıиκ䆙»• - že by třeba proto, že je to řazeno lehká, těžká, lehká, těžká a jen se k tomu dají čísla? takže 1,2,3,4
    Bože to je zase dotaz -.-

4. |Oromë|

|Oromë| User

DEATH*IS*COMING lenze to nieje ziadne zavadzanie co som napisal, proste ulohy boli na zaciatku ine a teraz su spet tie z minuleho roka

5. vosinoha1

vosinoha1 User

orome dobře .. dali úkoly z minulého roka ALE měli dát info že tyto úlohy se musí udělat ten den a druhý už nepůjdou udělat já sem tady takové info neviděl

navíc sem tu ani neviděl info že se nové úkoly zrušili a dali ty loňské

6. Bože nesťažujte sa furt

7. Korben

Korben User

vosinoha1 To si tie informácie máme vycucať z prsta ?:rolleyes:

»●TITΛИUS™●« OT post zmazaný, na vylučovanie tvojho tráviaceho traktu tu nikto nieje zvedaví. Prečítaj si VOP.

8. Jaký OT??? To nebolo OT..! Patří to k tématu? Patří...

VOP mám přečítané řádně a vím, že nám nemusí nic BP oznamovat ale přinejmenším je to slušnost ked od nás dostává takové prachy...

Tady jste dali informaci která není pravdivá!!! Kolik je ban za nepravdivou informaci? 7. dní? :-D

9. Korben

Korben User

Mieniš sa tu so mnou hádať ? Zvratky a kraviny patria k téme ? Chceš ešte diskutovať o OT ?!o_O

Kolega danú informáciu napísal, keď bola ešte aktuálna. Mieniš tu vytiahnuť ešte nejakú staršiu informáciu ?!

1.2.13 Hry a služby jsou průběžně aktualizovány, upravovány, rozšiřovány a obměňovány. Uživateli je tedy uděleno právo využívat pouze tu verzi hry či služby, která je v danou chvíli aktuální.

1.2.15 Uživatel nemá nárok na zachování her a/nebo služeb ve verzi, která byla aktuální v moment uzavření smlouvy. Společnost Bigpoint si vyhrazuje právo pozastavit provozování hry a/nebo služeb kdykoliv bez udání důvodů.

Ban na fórum pre napádanie prevádzkovateľa hry.
    Nemienim tu diskutovať o tom čo mali ale bo čo nemali urobiť. A ty nie si kompetentný poukazovať na to kto sa kde fláka alebo nefláka.

10. Kubino

Kubino Guest

°~ĐaViĐ~°

zamáličko, rád pomôžem ak sa dá. Tak to si celkom pekne stihol, ja som to kosil s x4, narodeninové rakety a v raketomete SAB rakety či narodeninové podľa potreby (skoll-a) nechcelo sa mi s ním naťahovať nejak extra.

DEATH*IS*COMING

uisťujem ťa že žiaden program nepoužívam, fórum samo podčiarkuje preklepy pri písaní textu a inak píšem ako ma naučili, kedže ovládam strojopis písať správne mi problém nerobí pri štandardnej rýchlosti. žmurk :)

11. moc nerozumím, co tu řešíte s úlohami.
    každý snad pochopil, že úlohy jsou rozdělené na dvě části. 1. část do 11.12. včetně, kdy to byly úlohy, které se motaly kolem Skolla a jeho příchodu a druhá část od 12.12., kdy jedou úlohy postavené na stejném režimu jako vloni.
    1. část úkolů je splnitelná i dnes včetně brány, jak bylo avizováno
    2. část úkolů má v sobě napsáno splnit do 24 hodin. Já vím, je tam od přijetí, takže by se na to mohlo také vztahovat oznámené pravidlo, že úlohy půjde plnit i později, ale kdo si pamatuje loňský rok, tak ví, že ty úlohy byly jednodenní. Prostě nepřijal jsem do půlnoci už se na úlohu nedostanu.
    Btw. Celé oznámení se týkalo akce Studená vlna spojená s bránou a npc Skoll a že tato akce je dána od 1.12. do 11.12. než bude trhlina otevřena pro bránu. Co se bude dít po 11.12. nebylo nijak oznamováno a tak se na to ani nemusí vztahovat oznámení, že úkoly po 11.12. budou dostupné až do 31.12.

Ps: kdy se objeví ta druhá mrcha na titulní obrazovce?...myslím ten rohatý....:)

12. |Oromë|

|Oromë| User

»†prchlik†« ano, ja som nebol 11.12. vobec v hre a ulohy som prijal aj s branami o 2 dni neskor, tie by mali byt dostupne aj s branami do 1 januara
    casove ulohy su odteraz obmedzene a treba ich prijat v dany den tak ako minuly rok

PS: ten rohaty to je Skoll ;)

13. -xghost-

-xghost- User

Úkoly, co mají napsáno 24 hodin se musí dělat daný den, ale nezabrání vám v dělání další úlohy (prostě se přeskočí, pokud je neuděláte). Odzkoušno na jednom vynechaném dni. Docela hezky to šlo dovodit z úlohy, kde bylo napsáno: "24 hodin" a zároveň "splň tuto úlohu za méně než 10 minut".

14. Sentiero

Sentiero User

Tak jsem se vrhla na ty brány. Tu lehkou jsem dala v pohodě, ale teda tu těžkou asi nedodělám...tam mě trápí právě ta obluda skoll :D

No jsem zvědavá jestli se mi podaří tu bránu dodělat,protože by byla škoda o ni přijít.
    Teď už mám tuším 16 životů a pořád ne a ne skolla sundat. Nejsem elita, ale taky jsem se nikdy nepovažovala za slabou loďku, ale skoll mě o tom začíná přesvědčovat :D

15. jedina sance je proste obetovat x4 a rsb s formaci motyl... na maly ice se vyprdnout nechat se zabit a pak znova naskocit a brana hotova

16. Sentiero

a postřehla jsi návody, které tu byly popsané, jak na Skolla? ;) .. Zkus to podle nich.
    Vzhledem k tomu, že nemáš prémko a podle všeho nejsi žádnej nováček, tak ale motýla snad budeš mít. Takže můžeš zkusit následující 2 možnosti:
    1) Budeš ho střílet pod motýlem, ale nesmíš mu ubrat víc jak 10% štítů => 90+% mu musí zbýt, a pak počkáš, až se doplní. Jinak vypustí Icy.
    2) Budeš do něj házet jen singularitu, popř. si to můžeš zkrátit možností 1.

Poslední varování. Pozor, Skoll může vypustit Icy i v rohu.

-*HNILUS*-™

já obětoval jen x1 a PLT-2026 a taky to šlo ;)

17. Zafod

Zafod User

Vždyť je ta brána jednoduchá, pokud nejste ochotni obětovat munici tak je potřeba obětovat čas. Skoll vám skoro neublíží, pokud ho nenecháte vypustit ty ledové potvory.

18. Sentiero

Sentiero User

Sandy_Rivers četla jsem všechny návody, a máš pravdu nováček nejsem,jsem tu už dost dlouho ;)
    Ovšem háček je v tom, že já nemám žádnou formaci za U, ani aegis, aní žádný speciální design na golíka, ani jak už jsem psala premium.

Takže se snažím přijít na způsob jak skolla sundat bez těchto věciček, bohužel se mi to zatím nedaří. Myslím, že celkově jsem nad touto těžkou bránou strávila zatím cca 2 hodiny, kdy jsem střílela vlny těch iců no a nakonec jsem bouchla. Tak uvidíme jak to půjde dál, ještě mi pořád zbývá dost životů.

Zafod to ano s tím dělem, se kterým lítáš, jsi tu bránu měl určitě hotovou za 5 minut ;)

Naposledy upraveno: 17/12/14
  19. Zafod

Zafod User

Pokud máš dost času, tak si vyčisti mapu. Následně postupuj dle návodu. Prostě chvilku střílej a pak poodleť. Když se pak Skoll pohne, zase můžeš začít střílet. Pokud se ,,zapomeneš,, a vypustí ,,ledovou vlnu,, zase mapu vyčisti. Chce to jen trpělivost a čas. Sám o sobě Skoll není skoro vůbec nebezpečný.

Pokud čas nemáš, chce to vysoké dmg, tudíž doporučuji boostery, seprom, elitní munici aj.

20. TRIXT

TRIXT User

Sentiero: Myslím, že BP se nám pokusil připravit oříšek a jak se zdá, docela se to povedlo. Pokud nemáš ani x-4 munici, bude to opravdu složité a bude to vyžadovat hoooodně trpělivosti, ale návod, jenž zmínil Zafod je opravdu funkční. Držím palce. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.