Studená vlna - Zimní úkoly 2014

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ‾‾‾ЯΦCKΨ†CZΣ†‾‾‾, 2/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Big_Bass

Big_Bass User

Návod, který dal Zaf je funkční, ale trvá to dost dlouho. Ten návod je ovšem univerzální a dá podle něj Skolla za pár dnů i Phoenix s LF-1 a bez štítů. Záleží v podstatě na DMG, jak dlouho to bude trvat (štíty jsou užitečné pro případ, že se "zapomenete" a dostanete "ledovku"), ovšem s elitní lodí, výbavou a municí si můžete dovolit střílet ho "na tvrdo", tzn. prostě šít co to dá, dokud nepukne a pak buď dojet Icy, nebo puknout a skočit znovu do brány.

2. (-bobo-)

(-bobo-) User

3. Kenny

Kenny User

Chtěl bych se zeptat ohledně misí. Včera jsem byl v Německu, na darkorbit jsem se vůbec nepřihlásil.
    Logicky bych měl mít dnes 4 mise. 2 jsem udělal, další 2 mi chybí.

Napadlo mě ale, co když neodklikneme kalendář, tak treba nedostaneme úkoly? Vynechal jsem jenom včerejšek, a jenom včera jsem nedostal úkoly. Chtělo by to převaděč spojitosti. :D

4. Kubino

Kubino Guest

N strane 18 máš odpoveď, hlavne čítaj posty Belgama a tie okolo.

Kenny tohle ocenil(a).
  5. Kenny

Kenny User

Děkuji, no nic, tak o 2 mise přijdu, nic se neděje. Hlavní je, že to vím.

6. doufám že zítra budou boxíky :)

7. Sentiero

Sentiero User

Tak jsem tu bránu nakonec dodělala, zbylo mi 15 životů.

Zafode a Trixti děkuji :)

Snažila jsem se toho skolla střílet tak, jak jste psali. Střílet a odlítávat. No střílela jsem hlavně x1, jen icy občas x2 a skolla ke konci i bílou. Vystřílela jsem něco kolem 90 iců a padlo na to cca 200 000 sepromu. (když nepočítám to co jsem vystřílela už před tím)

Takže 3. Vlnu jsem dodělala za 2 hodiny 55 minut. Jak psal Trixt, chce to hodně trpělivosti, protože bez designů,formací apod. dá ta brána zabrat :)

Ale myslím, že odměna za to stojí..
    Galaktická brána „Studená vlna“ (těžká) dokončena.

Obdržel jsi 300 raket typu R-IC3.
    Získána část galaktické brány Kronos.
    Obdržel jsi 3.000.000 bodů zkušenosti.
    Obdržel(a) jsi 20.000 jedn. uridia.
    Bylo ti započítáno 80000 bodů za čest.

Obdržel jsi 300 raket typu R-IC3.
    Úspěšně jsi splnil úkol "Velký útěk".
    Obdržel jsi 120.000 bodů zkušenosti.
    Obdržel(a) jsi 2.000 jedn. uridia.
    Obdržel jsi 100.000 kreditů.
    Bylo ti započítáno 500 bodů za čest.

Zafod tohle ocenil(a).
  8. gratuluji ja to bral jenom bílou s formací motýl cca 20 min mi to zabralo ta 3 vlna no neco munice padlo ale mam ji nastesti dost ...

9. Korben

Korben User

Tak ja keď som to robil, ani som neodlietaval. Stačilo ho len nastreliť, nech sa zastaví. Potom poodletieť na vzdialenosť dostrelu a počas toho ako stojí a zhruba každých 10 az 12 sekúnd, do neho vystreliť jednú dávku. Raketa, raketomet a lasere, prípadne PET (nie kamikaze).
    Tiež som pár krát pukol, ale pri toľkých životov mi nedalo aby som neskúšal rôzne kombinácie ničenia tohoto NPC a toto mi vyšlo ako najjednoduchšie. :)

10. Sentiero

Sentiero User

Aha tak to mě ani nenapadlo...Já jsem nejdřív odlítávala, když po mě střílel, a když střílet přestal, tak pak už jsem stála vedle něj, střílela a hlídala aby měl o kousíček míň štítů než hp (jak jsem psala, to se mi 9x nepovedlo ) a pak jsem ho nechala aby štít dobil a zase znovu...

Když už měl míň hp (ale nebyl ještě v rohu), tak jsem vypla cpu raketometu a nabíjela ručně, protože se ty štíty hlídaly špatně a vždycky vypustil icy.

Nu, asi co hráč, to jiný způsob střílení... :)

11. Korben

Korben User

On to nepúšťal podľa štítu , ale len ak si do neho dlho strieľala. Ja som mu dal dole polovicu štítov a nič nepustil :)

12. pepan70

pepan70 User

Zdravím taky bych chtěl poděkovat za návod většiny z vás,konečně téma co pomohlo, jinak bych asi ztratil i těch 20 životů :)

13. Sentiero

Sentiero User

To jako vážně? :D
    To jsem ani nepostřehla..jen jsem si všimla, že vždycky když mu uberu víc štítů tak pustí icy, no tak jsem se podle toho zařídila. Ale když nad tím tak přemýšlím vlastně je to pravděpodobný, že to tak bude, protože tím, že jsem ho střílela jen x1, tak to trvalo dýl a proto je vypouštěl.

No ale zase, jak poznáš co to je "dlouho střílet", podle štítů to jde taky, když nemáš sab ;)

14. Čaute! Chcem sa opýtať, dnešné úlohy boli na predaj surovín? alebo včerajšie?? Lebo včera som úlohy nerobil, ani som nepozeral mapu... no alebo žeby dnes neboli? :D
    EDIT:Tak mi napíšte keď boli nejaké včera, že aké to boli (čo bolo treba spraviť)
    PS: Myslím úlohy typu "Splň do 24:00:00"

15. Spartakus

Spartakus User

Na prodej surovin jsou dnešní úlohy.

16. (-bobo-)

(-bobo-) User

Celkom by ste mali mať 6 úloh. Prvé 2 úlohy sú ťažká a ľahká zimná úloha, ktorá sa objavuje každý deň a každá je určená iba na ten určitý deň. Ďalšie 2 úlohy sú "Studená vlna" ľahká a ťažká, to sú úlohy do brány. Potom sú už len 2 úlohy ktoré sa plnia mimo dátumov a sú to série úloh, to znamená že ich môžeš priať kedykoľvek a splniť jich do 24.12.2014 alebo do 31.12.2014 (proste do kým budú Ice Meteoridy).
    Medailu dostaneš za splnenie 30 misií, to znamená že nemusíš plniť iba zimné misie na určený deň ale pripočítavať ti bude všetky misie (aj s tými Ice Meteoridmi).

17. -Neptun-

-Neptun- User

Zdar vy ste tady psali ze ty zimni ukoly muzu udelat kdykoliv do konce prosince...asi 4 dny sem ukoly nedelal protoze sem nemel cas a dneska sa me tam ty ukoly ani nezobrazi tak proc to tak je?A nebo to je proste tak ze pokud ten ukol neudelam tak uz proste zadne dalsi?Dik za odpoved.

18. Belgam

Belgam Guest

Uz jsem to tu psal. zrejme pro stiznosti hracu ,kteri si stezovali ze davaji ulohy na ICe i kdyz nejsou,tak BP ulohy zmenil. A uz nejdou prijmout dalsi den.

19. -Neptun-

-Neptun- User

Jo takto no a mam po zabave :D co uz diky.

20. zdravim chcel by som sa informovat ked este vcera som dokoncil aj akciove ulohy a aj dennu co bola a dnes mi neponuka ziadne ani dennu a ani akciove ci mam problem iba ja alebo to ma kazdy tak.dik

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.