Studená vlna - Zimní úkoly 2014

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ‾‾‾ЯΦCKΨ†CZΣ†‾‾‾, 2/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. wulfric666legi napiš číslo úlohy, kterou jsi včera dokončil?
    na dnešní den byla "velká" zimní úloha č.17 a č. 18....ty byly podmíněny splněním alespoň 5 lehkých úloh, resp. 5 těžkých úloh. Pokud jsi je nesplnil, tak tím pádem nemůžeš dělat ani dnešní úkol. uvidíme co bude zítra.

Belgame ani si nemyslím, že by to bylo z důvodů stížností hráčů, ale samozřejmě nevím, co víte vy. Moji domněnku jsem napsal tu.

2. boly to ulohy na predaj lahka a tazka

3. cislo 16 a dalsie mi uz neponuklo

4. aha tak asi sory lebo mam nejake uzamknute len neviem to uz dalsie nedostanem?

5. (-bobo-)

(-bobo-) User

skus relog alebo ich už máš prijate možno :)

6. Warho18

Warho18 User

Ja mam "zimnu ulohu 17" a "zimnu ulohu 18" obidve zamknute .. Nevie niekto poradit ? ID 64275175 GE5 Ďakujem :)

7. Belgam

Belgam Guest

Zrejme si neudelal ulohy predtim, ktere byli potrebne k odemceni techto uloh.

8. (-bobo-)

(-bobo-) User

Buď nemáš dostatočnú úroveň alebo už máš prijatu nejakú zimnú úlohu alebo ich máš už veľa prijatých, ináč nemáš prečo mať zamknuté.

9. XxMajoxX

XxMajoxX User

No tak to je teda fakt neco....To je to nerhorsi co mohli udelat... Ja osobne nemam kazdy den cas na darkorbit aby jsem udelal ukol ktery uz nebude potom dostupny..... :mad:

10. no je fakt ze nemam splnene ulohy na odomknutie lebo som nebol dlchsie na DO ale to uz nebudem mat sancu dalsie ani prijat?

11. Kenny

Kenny User

Ten ukol co tedkon delam, neni napsane do kdy ho mam ukoncit. Takze doufam, ze pujde i zitra. Necham se prekvapit. :)

12. ....a zase já a PROBLÉM ;)
    tak jsem si plánovala, že udělám v sobotu LEHKOU a v neděli TĚŽKOU prémiovou misi,
    a, světe div se, TĚŽKÁ mi zmizla !! neeejni :(
    nikde jsem neviděla žádné časové omezení, tak co jsem zase "zvorala" ??
    (předvánoční blázinec, času na DO málo, a teď tuto o_O )

13. _mnemonic_

_mnemonic_ User

Pokud si spravne pamatuju je na prijeti mise 24hod. (konkretni den) a na dokonceni tez jen 24hod pocinaje casem prijeti ukolu.Proto kdo neudelal - ma smulu.Celej problem **rozárka**

14. jen doplním _mnemonic_a, že velké ukoly není potřeba splnit v časovém limitu 24 hodin, ale je nutné ho mít přijmutý. Ovšem, protože je možné nabrat pouze jeden úkol mise akce, tak pokud má hráč zájem splnit všechny úkoly, tak musí i speciál splnit, tak aby včas přijal a dokončil běžné úlohy.

15. Čaute! Chcem sa opýtať, úlohy na meteoridy a icy bývajú už iba po 1 kuse alebo po 2 kusoch? Lebo dnes som dorobil staršie úlohy a ostala mi tam úloha na bránu a úloha na zničenie 2 ice meteoridov. Je táto úloha staršia alebo dnešná? Ďakujem :)

16. Úlohy na meteoridy už nie sú, zmenili ich na tie z minulého roka.

17. |Oromë|

|Oromë| User

°~ĐaViĐ~° ulohy na meteory stale su, ten kto ich este nesplnil ma cas do konca roka

™ΛИĐЯØΪD™ ulohy na branu a na 2 meteory su starsie ulohy
    od 11.12. su zase minulorocne ulohy ktore su casovo obmedzene na jeden den

18. RobPol

RobPol User

Zdravím,
    chci se zeptat. Dnes jsem dodělat úkoly v sekci: Mise akce, no zbyla mi tam jen mise na Studenou vlnu (jednoduchá) a nic víc, když kliknu na zamčené úkoly, objeví se mi úkoly uzamčené od lvlu 16.
    Otázku mám, zda-li zítra se mi objeví úkoly od toho lvlu 16 (uzamčené, jsem lvl 14), nebo se mi objeví úkoly i pro mě (Můj lvl.) taky abych úkoly mohl dělat i já.
    Předem vám děkuji za odpověd, s pozdravem, RobPol

19. Belgam

Belgam Guest

Jednoduche ulohy jsou do 16 levelu.

20. Spartakus

Spartakus User

RobPol Pokud se stihneš dostat na level 16 tak se ti otevřou. Ale pochybuji, že to stíháš...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.