Studená vlna - Zimní úkoly 2014

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ‾‾‾ЯΦCKΨ†CZΣ†‾‾‾, 2/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. RobPol

RobPol User

Ok díky, jednoduše BP zase udělalo mise jen pro vyšší lvly a pro malé nic... Nevadí ... :D

2. RobPol v tom s tebou nesouhlasím. Právě proto, aby si zimní akci mohli užít všichni, tak jsou úkoly rozděleny na snadné a těžké. Hráči s dobrou výbavou chtějí náročné úlohy a se slabou výbavu takové, aby je mohli splnit.

3. -xghost-

-xghost- User

Což to jo. On to ale myslel asi tak, že do 16. lvl nemají nic. Jako většina hráčů má lvl 16+, ale všichni přecijen ne. Obzvlášť když se BP snaží "obživit" hru, měli by dát úkoly i pro ně (řekněme extra lehká obtížnost). No třeba bude příští rok.

4. Big_Bass

Big_Bass User

Extra lehká obtížnost by byla pro levely 1 – 5, levely 6 – 15 mohou normálně přijímat lehké mise.

5. Sentiero

Sentiero User

Dneska jsem si všimla, že mám 12 zelených klíčů a nemůžu přijít na to odkud, protože jsem nic nekupovala.
    Je to nějáký bonus k této akci ? :)

6. Sentiero včera boli 2 úlohy zimné a z každej bola odmena 6 klúčov. 6+6=12 :D :D

7. Sentiero

Sentiero User

Ups, já už se tady radši na nic neptám, protože vždycky, když se zeptám, tak to stojí za to [​IMG]

Vůbec jsem si nevšimla, že za ty úkoly byly klíče, jen jsem na ně zběžně koukla a udělala je..tak děkuju :)

Naposledy upraveno: 23/12/14
  8. Zafod

Zafod User

Sentiero nezoufej, já si toho v popisu taky nevšiml. ;)

Sentiero tohle ocenil(a).
  9. Drift1

Drift1 User

Tak mi to nedá,dočetl jsem se o,,jakože odměnách,, za ten adventní kalendář...kde se to hráči dočetli?dověděli?

10. já si ničeho nevšiml...

11. Belgam

Belgam Guest

Jasne za adventni kalendar je 100.000 uridia. A mozna nekdo dostal vic. Kdyz tomu nekdo veri.

Ale ted vazne, vzpamatujte se a vypnete hru, jsou svatky a vy sedite u pocitace.

12. já jen vím že minulý nebo předminulý rok se dostalo ocenění-výkony

pravda ale vždy se najde někdo kdo tu bude celý den :/ :D

13. Belgame ono když si to někdo přečte , tak tu zbytečně vyvoláš otázky ohledně toho , že nedostal 100 000 Uridia :D

14. Spartakus

Spartakus User

Hééj! Jak to, že jsem nedostal těch 100 tisíc Uridia? To je nespravedlnost, já chci takyyy!!! :D Ale teď vážně, nevěřte všemu co vám do na chatu nakecá. Kdyby něco takového bylo, tak by to bylo v oficiálních oznámeních. :)

15. jn to je furt, kamarád říká támhleto a kamarád tohle.. apřitom z vás má jenom pr.. srandu a vy mu na to skočíte

16. Nieje to sranda ja som dostal nieco cez 2 miliony :D

17. Belgam

Belgam Guest

Pᗣᗧ•••Nαrcis•• maximalne muzes dostat ban na ucet, aby jsi to neutratil. Jeste jednou u tebe uvidim nevhodne nicky, dostanes hodne.:D

18. Drift1

Drift1 User

19. Belgam tie časy ked som mal nevhodne nicky skončili ked som začal hrať hru važne a nie len "je to len hra" :D za ten vtip sa teda ospravedlnujem a priznavam sa tym ktory to nepochopili: BOL TO VTIP tych 2 mega urka

20. Belgam

Belgam Guest

Ja vim ze to byl vtip,take ban nemas, jen jsem ti odecetl rozdil mezi tim co mas a co jsi jako dostal. :-D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.