Studijné body

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem XxMajoxX, 7/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TRIXT

TRIXT User

XxMajoxX: I podle mě jsi se rozhodl správně. Sice jsi špatně položil otázku: " Do čeho mám dát další SB?", ale výsledek je nejlepší. ;)

Likan. tohle ocenil(a).
  2. Kubino

Kubino Guest

TRIXT hráč píše, že neboxíkuje, preto som mu radil napr. dať PP na česť. Čítaj pozorne ! :D :) Zeus by som radil aj ja, bohužiaľ nedal všetky údaje na začiatku potom sa radilo ako radilo.

Likan.
    mňa nič neurazilo, len prosím nezhadzuj názor iných len preto, že si presvedčený o tom, že ten tvoj je TOP ;) Taktiež neviem čo tu stále píšeš o raketách, niekto ho do toho nútil? Áno, ja som to spomenul, ale tiež napr. s bonusom na NPC či na česť. Po dopísaní výbavy by som sa napr. priklonil k tomu Zeusu ... ty ale nečítaš celý text a neriešiš kontext, kedy bolo čo napísané. Len si zastávaš slepo svoje ... ale je to tvoj názor, takže to ukončíme tak, že skús čítať a rešpektovať iných.

3. Likan.

Likan. User

Rakety som spomínal, lebo mu to nie 1(2 :D ) človek radil. Vyjadril som sa k tomu trošku ofenzívne, ale iba preto, aby si Majo, snád nie iba on, uvedomil, že to cez rakety nikam nedotiahne. Je fajn, že si mu radil česť, ale tá je ešte väčší bullshit ako rakety. Hráčovi, ktorý nemá stabilný, kvalitný príjem urka je česť na 2 veci, no a na NPC nemá urko. Možno aj áno, teda ak by resetnul PP a vzdal sa hrubých, čo by tiež nebolo na škodu :) Cuby som rozkecal, lebo som chcel Majovi načrtnúť, akým smerom by sa mal uberať, ak si chce strielať NPC a zároveň robiť každodenný viditeľný progres. Ak som napísal nejaký blud, prosím, cituj ma a ukáž mi, kde je vidno moje zlé čitatelské schopnosti. Koho presne nerešpektujem ? Za komolenie tvojho nicku som sa ti ospravedlnil a nikde inde nevidím nič ďalšie... Maximálne za ten bullshit na rakety, ale jednoducho to je bullshit oproti ďalším možnostiam, ktoré sú v ponuke je to najmenej produktívne. Hlavne sa nehraj na ubliženého, môj názor je TOP, ponúkni lepší. Ale inak fajn, že sme sa zhodli na zeusovi, aspoň niečo. :)

4. Kubino

Kubino Guest

Likan. hráč sa pýtal na PP, ty si od začiatku radil veci mimo PP. Rakety som mu napr. ja osobne neradil, napísal som to medzi viac možností. Hráč dodal výbavu až na vyžiadanie, potom boli múdry všetci. Samozrejme hráč má aj svoju hlavu, ak sa nevie rozhodnúť tuna ako chce robiť rozhodnutia v živote ... Na ublíženého sa hrať nepotrebujem, dokazovať si pravdu a dupkať nohou tiež nie, na tvoje ego totižto nemám, áno, si TOP celý aký si :)
    Btw. trošku brzdi v tóne a slovách ako sa vyjadruješ, tým, že budeš mať tvrdé slová a robiť ramená na nikoho na fóre nezapôsobíš, proti takým veciam sme s kolegami už imúnny.

Dovolím si teda OT uzavrieť, má autor ešte niečo k téme než to uzamkneme?

5. sef

sef User

naco je dobre paladium

6. svi1

svi1 User

Naposledy upraveno: 25/2/16
  7. Korben

Korben User

Pekne vyhrabaná mŕtvolka. :)

Ďakujem za odkazy.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna: