Super Ice

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem coolmen, 10/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. coolmen

coolmen User

Hoj chtel bych se zeptat:Kdyz si vykouzlim Super Ice bude jen pro me nebo pro vsechny?

2. svi1

svi1 User

Super Ice Meteoroid !POZOR odměna se dělí mezi všechny útočníky POZOR! A já se tě zeptám, jak si ho chceš "vykouzlit"? Ti se přece objevují je při akci.

3. -Neptun-

-Neptun- User

Ono kdyz si rozkliknes CPU tak tam je nejaky ledovy portal.Ten je myslim mozne vyhrat v tom hitacu co sem videl.Me by to take celkem zajimalo.Bylo by na nic kdyby se k tomu sesypalo X hracu a z cele odmeny mel par U.Pokud by to bylo mozne koupit i za U nebo KC tak by to mel mit hrac sam pro sebe...

4. svi1 Mávnutím čarovného prútika :D je to v CPU tuším to bude mať dačo spoločne s tým frost hitac čo sa plánuje.

5. svi1

svi1 User

-Neptun- je pravda, že jsem teprve před chvilkou vstával (páč mě dnes milostivě syn nechal vyspat)a po ránu mi to moc nemyslí, ale z Tvého přéspěvku jsem nepochopil nic a tak s hloupě zeptám: co má HITAC dělat se Super Icem?

EDIT:
    Λрø_ıѕ_Psycђø ach tak. Takže původní otázka zcestná či špatně formulovaná a opět je něco přidáno dříve, než by mělo.

EDIT:
    Tak mi ti nedalo a lognul jsem se na mapu. Už chápu o čem je řeč, takže se omlouvám. V tomto případě nevím :)

Naposledy upraveno: 10/1/16
  6. Belgam

Belgam Guest

Kdo si pocka ten se docka. Ne ze by bylo neco pridano drive, ale proste je to zacleneno do hry nez se spusti akce. Drive to davali na posledni chili a ted se zrejme snazi vse pripravit drive. Ale info bude behem nasledujiciho tydne.

7. Drift1

Drift1 User

8. Spartakus

Spartakus User

Drift1 občas něco přidají dříve a potom to zruší (kupony na upgrade... :D )

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.