Super nabídka boosterů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem **GOLI*PETR**, 19/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mirek414

Mirek414 User

Belgame děkuji za normélní vysvětlení a pochopení problemu,kdo si počká tak se někdy dočká.Ahoj.

2. Ano,platba proběhla,peníze odešly.poté se mi na kontě objevilo i přičtených 1500urka za každou 20kč platbu.pouze potvrzovací email že jsem provedl nákup boostrů mi nedošel na email.nevím proč.a boostry také nemam.tak čekam co bude.dík a hezky večer přeji.

3. Altlantis

Altlantis User

DEIMOS74 musíš počkat.. Mě to většinou přijde 3-4 den po zadaní platby.Stalo se ale i že až poslední den

=FEAR-FACTOR= musíte si každý uvědomit že tato hrá má několik milionu hráčů a v každé zemi kde se hraje je jich několik desítek tisíc..Stačí že 500 hráčů to pošle v jeden den a systému to hold trvá..Nikdo není dokonalý a systémy už vůbec

4. 23.3. jsem provedl platbu,poté mi přišla hláška na email,do spamu,ale nasel jsem to.mam si nabídku boostrů užít.tak jsem v očekávání.snad se to podaří BP.

5. Ahoj Belgam, nerad otravuji, ale řeší se ještě boostry? Mě přislo potvrzení 22.02.2015 a pořád nic. Dík Ares

6. |Oromë|

|Oromë| User

¤¤ARES-67¤¤【Psycho】Problem sme hlasili a BP mal spustit script, skus este pockat a mozno sa boostre pripisu, ziatial nemame viac informacii.

7. =U.D.O=

=U.D.O= User

zdravim.jen ze zvědavosti-jsou nějaké informace zda se bude něco dít s boostrama co se koupily a nepřišly?jen opakuji-koupil jsem,zaplatil,email o nákupu boostru došel ale boostry ne.za 4 dny to bude měsíc.mam jen 1500u a to se mi zdá divný.psal jsem i asi 4x na podporu ale stale stejně-koukni na své konto.žádná odpověd proč nedorazily boostry.přeji hezky den.

IronWolf tohle ocenil(a).
  8. Ahoj |Oromë|, koukam toto tema uz utichlo, takze s boostrama se muzem rozloucit

9. Kubino

Kubino Guest

Ak vám boostre neboli pripísané, t.j. nespustili script mali ste si písať na podporu ako písal kolega.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.