Surgeon v obchodě

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem romik90, 28/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. |Oromë|

|Oromë| User

*pursuer* Po akom restarte? uprimne som ani necakal ziadnu zlavu.

The ship manufacturers have decided to put it on sale this weekend to show gratitude for the overwhelming success of the UBA Expo. Doslova to znamena- Výrobcovia lodí sa rozhodli dať ho do predaja tento víkend

Takze skor pojde o zle volene preklady, mne sa totiz uz hned na zaciatku zdalo, ze v originale nic o zlave nebolo...

2. .R1dd1ck.

.R1dd1ck. User

Bude opat chyba v preklade, Surgeon je ponukany len za 300k u bez zlavy, slovo zlava v povodnom zneni vobec nefiguruje, ide len o moznost zakupit design za u po obmedzenu dobu, ako uz bolo davnejsie povedane.

3. sufuzky

sufuzky User

Budte radi že sa vôbec dá kúpiť. A nie to ešte zľavy :).

4. *pursuer*

*pursuer* User

|Oromë| - Nuz nie kazdy cita hned aj original,ale stane sa,ze sa nieco zle prelozi.Hlavne je,ze sa to vysvetlilo ;)

†Rikardos† tohle ocenil(a).
  5. **Dexter**

**Dexter** User

By me zajimalo kdo to překládal teda :)

Spartakus tohle ocenil(a).
  6. Spartakus

Spartakus User

**Dexter** To jo no... :) Taky originály nečtu...

7. |Oromë|

|Oromë| User

**Dexter** Tak DO ma strasne vela jazykovych verzii a obcas sa vyskytne chyba, hlavne v zlozitych jazykoch ako napr. nas.

8. **Dexter**

**Dexter** User

chápu :) ... takže říkáš že sleva nebude? takže si ho mužu koupit a uz nemusim čekat ?

9. |Oromë|

|Oromë| User

**Dexter** Ak by bola, tak by zacala po polnoci a originalna verzii ziadnu zlavu nespomina. Ja som ho uz kupil a na nic necakal.

Cena sa da ale pekne znizit na 210K U s premiom a balickom.

10. **Dexter**

**Dexter** User

jj stojí mi 210k ucka , ale cekal sem ze ušetřím kdyby tam byla ta sleva jak na ostatní designy ... dekuji za info :)

11. Spartakus

Spartakus User

Tak milášek je doma. :) Nacpal jsem ho LF4kama a je to epický. 80% lodí bum, než se rozkouká a navíc se při full LF4 dá farmařit NPC na uberce. Dneska jsem sundal víc lodí, než kdykoli předtím. Konečně něco čím spolehlivě sundám Aegisky... :D Ale taky jsem puknul víckrát než kdy jindy. Má ho skoro každý druhý Goliath... :D Surgeon posla Pusaty do inventáře. :D Mám 3 zbytečné hangáry a 3 zbytečné lodě. Vegu, Speahead a Nostromo...

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  12. TRIXT

TRIXT User

Spartakus: No mám trochu strach, že je jen otázka času a zezelená nám většina lodí goliath. No, na druhou stranu, konečně se pořádně propaguje firemní barva VRU. :D

Master-of-VRU17 tohle ocenil(a).
  13. sufuzky

sufuzky User

Ja osobne som sklamaný že tento design dali do obchodu... :(.Niektorý hráči nanho pri invázii parazitov 3 týždne v kuse makali aby ho mali a teraz zrazu v obchode sa objavil. Ten kto ho vyhral a chodil s ním tak bol fakt unikátny hlavne aj kôli tým bonusom a to že len 20 hráčov na každom serveri ho malo. Zase 300k uridka plus ešte niektorí maju zlávák nieje aj pre priemerneho až elitného hráča moc veľka suma. Včera som bol na spacebale aj obehal mapy ako 1-6,3-6... a každý 2 golik ho mal tak normálne som bol rád ked som vydel niekoho s iným designom. Ja som si kúpil vanquishera(mmo) som spokojný, teraz som približme jeden s piatich hráčov kto s ním lieta na servery :).

Master-of-VRU17 tohle ocenil(a).
  14. |Oromë|

|Oromë| User

sufuzky Od zaciatku bolo jasne, ze pojde do obchodu a bude ho mat skoro kazdy, vsetci co ho vyhrali s tym museli ratat.

Podla mna Surgeon nebude ani zdaleka posledny dizajn, casom budu urcite pribudat dalsie a kludne mozu byt aj atraktivnejsie.

15. Spartakus

Spartakus User

|Oromë| Něco jako Sungeon na Aegis by bodlo. :D :D Chybí mi ty schopnosti. :)
    TRIXT Jj. VRU si se mnou včera taky užilo... :D

sufuzky tohle ocenil(a).
  16. lamiX

lamiX User

Kdyby ten design měl jen 5% bonus k poškození, pak by se do obchodu dávat nemusel. Je ale jasné, že když se přidá do hry nějaký design s unikátními bonusy, měl by na něj mít právo každý. Výherci soutěže si mohli surgeon užívat po docela dlouhou dobu než přišel do obchodu.

17. |Oromë|

|Oromë| User

Spartakus Silno pochybujem, ze trinity lode budu mat este dalsie dizajny a urcite nic take nechcem vidiet na aegiske, uz tak ma dost silne schopnostia to nehovorim o skupinach...

Celkovo ak je lod ktoru vazne nemam rad, tak je to aegis. Samozrejmne je to dobra lod a uzitocna do skupin a na farmenie, no mne vzdy vadili tie opravovacie schopnosti. Napr. taky Surgeon s Jamx schopnostou by bol perlicka. :D

18. Spartakus

Spartakus User

|Oromë|Už jsme pochybovali o hodně věcech, ale cesta BP jsou nevyzpytatelné. :D :D Hádám, že Aegis nemáš, proto jí nemáš rád. :D

19. lamiX

lamiX User

Mně se aegis líbí, ale nelíbí se mi jak ji hráči používají. Je to skupinová loď, její účel má být opravovat lodě, ale hodně lidí ji ovšem používá více k boji než k oprávám ostatních hráčů.

20. lamiX Zrovna tak můžeš říct, Spearhead je myšlená jako průzkumník skupiny a přitom se používá v podstatě jen na sběr. Jen Citadela si svoje místo ve hře stále ne a ne najít.
    EDIT - Teda vlastně jo - na posílání šutrů ze Skylabu.

Cruenta†Ultionem a Spartakus tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.