Surgeon v obchodě

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem romik90, 28/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Foяmi

Foяmi User

2. Popisoval jsem spíš využití pro jednotlivce.

3. |Oromë|

|Oromë| User

Spartakus Ja mam vsetky lode, vratane aegis, ale nepouzivam ju. Som prevazne samotar a skupiny mi skor prekazaju, cize na lov a aj npc pouzivam goliatha. ;)

Ma rozmanite dizajny, vacsiu dmg, rychlost(Surgeon), na npc opravy nepotrebujem a na lov je goliath jasna volba, hlavne teraz ked vsetci mame Surgeona.

*Ł€Đ* tohle ocenil(a).
  4. **Dexter**

**Dexter** User

PetriCZech™
    a co také bránění stanice a přetahování palby na ní pomocí schopnosti?

5. Spartakus

Spartakus User

Řekl bych, že diskuze je o Surgeonovi... :rolleyes:;)

6. Ano surgeon desing je hezký, já si ho vystřílel v té akci takže jsem pyšný že ho mám :). Ale popravdě, není tak úžasný jak si každý myslí. Když vezmu sentinela/spectrum tak surgeon má hold smůlu a rupne. Ano je to hezká věc, ale ne nejlepší.

7. Spartakus

Spartakus User

Všiml jsem si, že Spectrum je hodně silný ,,oříšek´´. I s Aegiskou Spectrum sundám líp...

8. |Oromë|

|Oromë| User

Master-of-VRU17 Ked spectrum alebo sentinel zapnu schopnosti staci jednoducho uletiet, pockat nez im schopnost skonci a potom naletiet znova.

Porovnavat trvale schopnosti surgeona s rozkladnym stitom alebo s pevnostou sentinela je trosku mimo, tie schopnosti maju obmedzene vyuzitie, mozu ti pomoct pri jednom suboji, no potom super doleti spat opraveny a uz su ti skill dizajny nanic.

9. Orome dovolím si nesouhlasit. Nvm jak ostatní hráči, ale já jsem zásobován hromadou mrazících raket, spomalovacích raket a i spomalovacích min. Takže na co je surgeonovi rychlost když já mu hodím mrazičku? a i kdyby tu zrušil empem tak mu hodím spomalovačku takže mi stejně neuteče. a navíc jeden generátor není takové zrychlení aby mi okamžitě ujel, takže než se vzdálí tak ho můžu v pohodě sestřelit :)

10. |Oromë|

|Oromë| User

Master-of-VRU17 Toto mozno plati na slabsich hracov, no za par sekund pod zmrazovackou a spomalovaciou raketou nesundas full hercula a uz vobec nie na spectrume kde su skody o 80% nizsie. Mimochodom sikovny super da emp a mask, potom ti je spomalovacka nanic. Berem to z pohladu full hraca a pri vyrovnanej vybave. Nemozes cakat, ze surgeon napoly rozbity na cube bez sepromu a boostrov sa ubrani, no 1 vs. 1 pri vyrovnanej vybave hrac polahky ujde a pocka si na koniec schopnosti.

To je hlavny problem skillov, bonusy nie su permanentne a maju minimalne vyuzitie.

Surgeon je premna najlepsi kvoli jeho flexibilite, vyborny na lov ako aj na npc, vacsia rychlost a bonusy BS a cti.

11. K-A-R-E-L

K-A-R-E-L User

Ahoj,
    je předem jasné že pokud BP má ze hry mít trvalý užitek, musí neustále nabízet nové a nové věci především pro hráče kteří už mají vše.

Proto kromě profilu pilota, upgradů, atd. logicky přijdou další a další designy či něco úplně nového, aby hra svému majiteli stále vydělávala.

Před několika lety byla diskuse že LF4 nikdy, že další zvyšování DMG je nesmysl atd. a nyní jLF4, designy na letouny co DMG také zvýší atd. jsou již realitou.

Logický krok je nabídnou něco exklusivní jen někomu (aby se to stalo pro ostatní zajímavé a žádoucí), pak za určitou cenu všem kdo to chtějí, aby BP něco vydělalo a pak ostatním ve slevě což někoho taky motivuje a pak zbytku v aukci, aby drželi krok s elitou a tak pořád dokola.....

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  12. Já to taky beru z pohledu full hráče, poněvadž já sám full elit účet vlastním. a chytrý hráč co má spectrum ho nepoužije v době, kdy je plnej, ale tehdy když už mu nějaký ty HP a štít ubudou. A dále, pokud porovnáváš 2 full elite účty tak bys měl taky myslet na to, kolik taková loď je schopna dát DMG. Když na něj na mapě vyskočím a nahustím 3 rychlé salvy rsb za 120K jednu a mezitím několikrát x4 v průměru kolem 80k, tak než se vzpamatuje tak ikdyby byl na začátku plnej tak je mu ta rychlost na pytel.

a dále. kdyby byl surgeon tak úžasný jak říkáš, proč ho lidi nepoužívaj v JPA místo sentinela/spectrumu? Když je rychlejší a lepší tak by jim měl tedy ujíždět než tu schopnost vypotřebují a pak je zabít ne? To je další důkaz že tento desing je spíš jen pro legraci a skill desingy jsou stále lepší.

Po těch letech co hraju tak lov na mapách mám velmi propracovaný. Takže vím co mám dělat. Stále si myslím že skill desingy jsou nejlepší desingy na golíka ve hře. Ale je to pouze muj pocit. Někdo ty desingy nemusí umět používat a bude mít surgeona radši.

TeamEM5os tohle ocenil(a).
  13. |Oromë|

|Oromë| User

Master-of-VRU17 Ked na niekoho vyskocis z masku a nahustis mu salvu rsb pod sepromom sa neda nazvas vyrovnany suboj. Ja kebyze na teba skocim na surgeonovy a nahustim ti 3 salvy rsb, uber rakety, smart bombu tak sa tiez nespametas. O tom je proste lov, silna lod lovi pod sepromom slabsich nepripiravenych hracov a je docela jedno na akom su dizajne.

Lov na mapach nie je suboj 2 vyrovnanych superov, podla toho nemozes hodnotit dizajn.

Sam si si odpovedal, to iste plati na surgeona, dnes je vela hracov co ten dizajn nevedia naplno vyuzit, pretoze nemaju full vybavu. No v rukach kompletnej fullky je to smrtiaca zbran.

V TA a JPA su samozrejme najvyhodnejsie, tam ti super nemoze utiect a duely v JPA su casovo oddelene, cize si stihnes dobyt schopnosti. JPA je mimochodom zrusena, takze surgeon nema ani sancu sa tam dostat.

Ja s tebou suhlasim, ze schopnosti pevnost a rozkladny stit su vinikajuce, no maju obmedzene vyuzitie a pri niekolkohodinovom hrani ich pouzijes len parkrat.

sufuzky tohle ocenil(a).
  14. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Orome mam otazku kolko uberas s tou smart bombou?

15. sufuzky

sufuzky User

sunny- ak sa nemýlim s tou smart bombou uberáš normálne ako s normálnou mínou mínus 20% hp, jedine rozdiel je vtom že tebe nespôsobi škody. ;)

Naposledy upraveno: 5/9/15
  16. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.