Systém: Authorization failed!

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Torres, 11/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Niektory odstránili cookies a už im ide ... ja som v škole sa prihlásil a išiel mi chat ale umna doma mi nejde,treba počkat kým to opravia ... podla mna niekde niečo vypadlo ...

2. Asi s tym už niečo spravili ... lebo mi už nepiše to čo vtedy :) ale už
    Systém: Spojenie so serverom bolo prerušené. chatVersion:2.3.3
    Systém: O 15 opätovne spojiť...
    Systém: Spájam...
    Katastrofa :-D

3. Korben

Korben User

4. oops.eu

oops.eu User

Zafe, cením si tvé dobré nálady, čekal jsem že se spíš budeš chtít hádat nebo tak něco a ty jsi se mi i omluvil. :D
    No já jsem tu už taky přispíval(jednou), sice to byla rada pro moderátora a ne pro hráče, ale... ;)

Jinak taky se považuji za zkušeného hráče, ale zase jsou věci o kterých nevím ani ň a taky jsou moderátoři na které si nemohu vyskakovat(znalostma a zkušenostma z DO). :)

Mě jde taky chat pořád(akorát ty první dva dny mi jeden den nešel) a to jsem nedělal nic jako třeba vyčistit prohlížeč, nebo použít cleaner, atp. Prostě někomu to jde, někomu ne a čert ví proč. :)

5. Belgam

Belgam Guest

6. kedy opravite ten chat ?

7. Korben

Korben User

Pripadáme ti ako opravári ? My ho skôr zrušíme ako opravíme. :D

8. tak do teraz siel len nejde taky 1 tyzden tak vy ste do toho dobabrali

9. Korben

Korben User

MatejJanos76 nevieš o čom píšeš, tak radšej nepíš a len si prečítaj túto tému a pozor na to čo píšeš.o_O

10. Belgam

Belgam Guest

Body dostanes ode mne. :p

11. Korben

Korben User

OT post zmazaný. Toto je síce sci fi hra, ale to čo tu píšeš , presahuje fantáziu. Napíšeš hlúposť , bez toho aby si si prečítal fórum, ty 3D. :rolleyes:

12. Naposledy upraveno: 19/11/14
  13. Crystal

Crystal User

fuha no az takto..zase dalsie utoky...neprijemne, snad uz bude klud

Korben niekomu nevysvetlis, stale si 80% hracov na chate mysli ze admin a moderotor je to iste, a ze staci u vas magicke tlacitko a vsetko pojde a ze stale lietate na lodach s miliardou U ;)

inak btw. tento banner moze byt? :)

Cruenta†Ultionem a Korben tohle ocenili.
  14. Korben

Korben User

Môže , už je to lepšie;), hoď si ho do stredu a si cool :D.

15. Ahoj čtu tady že se tedy ten chat opravuje nevíte jak dlouho to este některym uživatelum nepude celkem to omezuje ve hře ?? :)

16. Korben

Korben User

OT post zmazaný, poriadne si prečítaj Jak správně přispívat na forum

♥♦****ryaqaza****♦♥ Nie nemáme informáciu kedy to bude u všetkých v poriadku.

17. Dobre... nemam nato naladu :) Mam kupene double boxi aj premko ale nehram teraz lebo ten chat neide... už mi neide presne tížden :) Kedy to pojde každemu ?

18. Belgam

Belgam Guest

Na opravu chatu maji casu dost, protoze to je doplnek do hry, ktery hrace neomezuje v hrani.
    V prve rade se opravuji chyby,ktere hrace omezuji v hrani.

19. Korben

Korben User

OT post zmazaný.

20. Zdravim , sleduju to tu ohledne Chatu porad mi nejde uz nekolik tydnu a tu zadny zpravy jen ze se to opravuje a to neni zrovna cerstva informace , mohl bych poprosit nekoho zodpovednyho co stim ma co docineni a ma info aby to tu napsal ? Sic tu ocekavam text neco jako "OT post zmazany" , nebo duplicidni tema , nebo nauc se hledat v chatu a podobne , zjevne je to jednodusi nez odepsat :) Pokud jsou nekde aktualni informace k tomuto prosim o vlakno , jsem sice nadsencem teto hry ale to neznamena ze budu kazdej den hodku prohledavat forum jestli tu neco takoveho neni to si radsi zahraji bez toho chatu ! Kazdopadne dekuji za kazdou odpoved , s pozdravem
    Petr.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.