Systém: Authorization failed!

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Torres, 11/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ako ? Zavolat do TP-linku že Dobrý mam ban na ip adresu chcem ju zmenit ? alebo ako .. prepač ale som važne tak blby :)

2. Kubino

Kubino Guest

Som rád, že si si našiel tému kde tvoj problém už patrí.

Zmenu IP rieš u poskytovateľa internetu. Kludne im zavolaj a povedz, že chceš zmeniť IP, oni ti povedia dalšie kroky.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

†ΛωΞИĜ∑Я™کђДƦƘ no vetsina lidi by zavolala, jestli pouzivas postovni holuby, nevim jestli je v TP-linku prijimaji. :D Ja podobny problem nikdy neresil, na tohle uz se budes muset informovat primo u nich. ;)

4. Dobre Ďakujem KUBINO ;-) ! Tak zavolam tam lebo prijmaju len od 9do 17tej :D Premna zodpovedané ! Ešte raz diky kubinko :D

5. mullen70

mullen70 User

Mně to taky píše.. Authorization failed! Spojení za .... Spojuji..... A nic ... Server : Česko 2

6. Big_Bass

Big_Bass User

mullen70 tak si pořádně přečti, co se tu píše, jistě najdeš odpověď.

7. Ahoj kubino ... bol som v condornete :D samozrejme pytali za pridelenie verejnej ip adresy poplatok na mesiac 3,30€ to som povedal že nie ani premko nekupujem poslednu dobu a tak sa chcem opytať že ked mi to neide už asi presne 2 mesiace či sa mi ešte darkorbit oplati hrat a či to niekedy aj samotny BP opravy :-(

8. Kubino

Kubino Guest

BP tieto bany nepreveruje takže ani nezistíme či je chyba u nich, takže ti ani neviem povedať, či ti to niekedy ešte pôjde. Ako problém vyriešiť som ti navrhol, ak nechceš platiť poskytovateľovi asi nemáš moc na výber.

9. IP ban som mal aj ja a zničoho nič sa mi vypol <3 Mal som ho niekolko dní a asi pred mesiacom mi skončil :) Takže je možné že aj vám len tak zničoho nič skončí.

10. |Oromë|

|Oromë| User

Pᗣᗧ•••Nαrcis•• pred nedavnom bol problem a vela hracom vypadaval chat, aj ja som s tym mal problem chvilocku

on sa ti asi znicoho nic nevypol, skor pomohol restart serveru alebo by som skor povedal ze sa ti zmenila IP na routru, najvacsi operatori totiz maju dynamicku IP a tam staci povacsinou iba vypnut a zapnut router a IP sa zmeni

†ΛωΞИĜ∑Я™کђДƦƘ v tomto je obcas problem s miestnym poskytovatelom ze je tazke snimi nieco vyjednat alebo dohodnut zmenu, preto ja idem len cez velke firmy + ak nechces platit mozes zmenit este poskytovatela netu

11. Kubino

Kubino Guest

Pᗣᗧ•••Nαrcis••

tento ban nemá ako skončiť, skôr si zmenil IP z ktorej si hral predtým a na ktorej hráš teraz. Prípadne fakt došlo k nejakej chybe ale to nemáme ako ani potvrdiť a ani ako vyvrátiť.

12. Kubino :) tak ešte raz dakujem .. aspoň za uprimnosť že BP s tym nič nespravi :) ako som povedal v poslednej dobe nemam ani premko nedavno mi skončili double boxi a dost lutujem že to musim prestat hrat ked som do toho dal tolko vela penazi :D ale čo net zmenit nemožem do leta :D mam bohužial v condornete zmluvu a DO bez chatu ...to nieje ono :) Občas tu pridem pozret a ked mi to nepojde tak to budem opakovat :) neide mi to už vyše 2 mesiace alebo nejak tak takže viacerym to už začalo fungovat mne stale nie :-D no nič majte sa...

13. No prostě IP banan.. Musíš si změnit IP adresu :)))
    Nebo pokud chceš si změnit ip adresu dočasně docela se to dá přes Tora.

14. =Marvin=

=Marvin= Guest

ʊHдϚΞѕʊ díval jsi se na datum posledního příspěvku? :rolleyes:

15. Kubino

Kubino Guest

Pol roka stará téma a tvoj post nijak nepomohol. Poprosím prispievať efektívne.

Pre neaktuálnosť uzamykám tému.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.