Tajná mapa ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *sadild*, 15/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *sadild*

*sadild* User

Dobrej večer , je to asi tak dva dny na zpátek , kdy jsem pomocí cpu skoku měl v úmyslu skočit z mapy 1-3 na 1-1.... Tak si tak těch 10 vteřin čekám...a najednou jsem na záhadný mapě s leonkou a pod palbou uber protegitů.... I přez dobrou výbavu a něaký to vylepšení jsem moc dlouho nevydržel :D :) ... Před časem jsem četl tu na fóru , už ale nevím kde o tajné mapě jménem pohřebiště kubikonů..... Má otázka 1 zní , jestli to byla chyba cpu skoku , nebo jsem měl tu smůlu/štestí a dostal jsem se tam :D :) .... 2 otázka zní tak , jestli je určitý způsob jak se tam dostat :) ... Děkuju za odpovědi :)

2. Tá tajná mapa sa volá "???"
    1.- Chyba CPU to môže byť aj nemusí na to ti odporúčam počkať na odpoveď odborníkov.
    2.- Nieje, len mať šťastie presný spôsob neexistuje to by tam bol každý :D

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

K teto 'tajne mape' mame i FAQ Mapa ???
    Na tuto mapu se jde dostat prave pouze kvuli chybe CPU skoku, je to o stesti. Nekteri tam byli mnohokrat, mne osobne se to jeste nepodarilo za celou dobu co hraji. :)

Ma autor jeste nejakou otazku k tematu?

4. *sadild* je to naprosto v pořádku. Měl jsi to štěstí, že jsi se tam dostal a je to jakoby chyba CPU. Píšu jakoby záměrně, protože chyba ve hře to není, ale je to tak nastaveno.
    Než jsem to stihl dopsat, tak to tu už =Marvin= vše objasnil.

5. *sadild*

*sadild* User

Žádnou otázku už nemám a děkuju za odpovědi :)

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovezeno a uzavreno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.