Technicke dotazi

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem kačatko81, 16/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kačatko81 je tak těžké si to vypočítat ? Mohu ti napsat příklad , jelikož jsem ve škole dával pozor :)

Příklad :
    Pokud máš třeba - 200 000 cti , tak logicky musíš třeba bránu Alfa udělat 2x .
    Tzn. že : -200 000 cti = 100 000 cti * 2x (počet potřebných bran )
    0 = 0
    Z toho plyne , že aby ses v tomto příkladě dostala na nulovou čest , musíš danou bránu udělat dvakrát :D
    A ještě takový menší bonůsek ( Z těch bran budeš mít ještě 2 krát 12 366 cti z NPC ) :) :-D

2. Kubino

Kubino Guest

kačatko81

prosím ťa prečítaj si čo písal kolega, aj tie odkazy a skús premýšľať nad tým čo čítaš.

Btw. ypsilon ste sa ešte neučili písať v slovách?

3. Big_Bass

Big_Bass User

kačatko81 Koukám že jsi ocenil můj příspěvek, takže pro jistotu ještě zdůrazním co psal Korben. Ten postup nefunguje, mínusová čest se ti při přestupu k jiné firmě nevydělí. U použij na stavbu bran, vezmi design (nejlépe exalted nebo corsair) a booster na čest a lítej.

4. Dr.BoooM

Dr.BoooM User

uplne nejjednodusi je zahodit vsechny ukoly prijmout ukol nabidka ktera nelze odmitnout a cest se ti spravi rychle

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

OT smazané. Napiš do hledání hlášku co ti vypisuje v chatu, případně téma stejného názvu a čti.

6. Kubino

Kubino Guest

OT zmazané, ten post sa ťa ani netýka tak ho nerieš.

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

OT smazane. Pokud jde o ban na chat, muzes podat zadoszvo unban ve spravne sekci podle pravidel. Pokud ti v chatu pise Authorization failed, zadej tu hlasku do vyhledavani tu na foru a cti. Ban na ucet res zase s podporou hry.
    Edit: Koukam jedno ot jsem ti tu uz smazal, precti si dobre Jak správně přispívat na forum

8. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Pre neaktuálnosť LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.