Návrhy Teleportace protivníka

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .KELTIC., 24/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .KELTIC.

.KELTIC. User

Dobrý den,
    dnes mě napadla zajímavá myšlenka , co si o tom myslíte :)

Co kdyby se dala koupit raketa teleportace, která by teleportovala protivníka při napadení o jeden libovolný sektor na mapě , čili na jinou mapu a stála by řekněme 30 000 U , že by mohla zachránit kejhák při napadení útočníkem...

Pak by mohla být třeba ještě jedna raketa , která by teleportovala protivníka při napadení o 2 libovolné sektory na mapě a stála by řekněme 50 000 U.

Atd...

Cena je opravdu velmi , velmi diskutabilní nebo třeba takto:

1 x raketa T100 = 10 000 U (o jednu mapu)
    1 x raketa T200 = 20 000 U (o dvě mapy)
    1 x raketa T300 = 30 000 U (o tři mapy)

2. a jaky z toho je pozitivum pro hru? Nejak na nic nemuzu prijit... neni lepsi za sestrel (a opravu) zaplatit radsi kupon, pripadne 500u, nez 30k u?

3. .KELTIC.

.KELTIC. User

Já si osobně myslím, že bude více hratelná hlavně pro začátečníky.
    Mohla by to být spolehlivá ochrana hlavně pro slabší jedince.
    Když na tebe vletí 2 a více hráčů , nebo celá smečka, tak stejně nemáš šanci, pokud nejsi honem honem v ochranné zo´ně.
    Samozřejmě by to mělo svá omezení , nedalo by se to logicky používat všude jako je třeba battle souboje

Teď jsi mě přivedl možná ještě na lepší myšlenku, že by se rakety dali koupit za KREDITY.
    TO BY BYLO JEŠTĚ LEPŠÍ!!!

Otázka zůstává za kolik?
    Nebo by se dali sehnat pouze jako bonus , odměna, nebo za hotovost Kč.

Bylo by to třeba limitované i 3 sekundami. pokud to do 3 s nezaměříš a neodpálíš , tak se nic nestane a budeš čekat minutu.
    Ale to asi ne ,to je spíš takový blábol :)
    Nebo tak něco, třeba někdo dostane další nápad a časem se to pěkně vyladí :)

,,Jo!! musel by jsi být třeba i rychlej a připravenej.´´

To už by bylo spíše na těch vývojářích co by s tím vymysleli.
    -----------------------------------------------------
    Můžeš si koupit CPU skoku 2 za 150 000k
    Skok na domovskou mapu X-1, funguje všude kromě pirátského sektoru. Vydrží 20 skoků. Nelze použít během boje.
    V jedné konfiguraci můžeš použít jen jeden předmět tohoto typu.
    --------------------------------------------------
    Právě , že nelze použít během boje!!!
    Proč stále utíkat proč nezvolit proti útok , třeba ,že budeš mít 3 - 5 sekund na to ,aby jsi to odpálil a protivníka to hodí na jinou mapu , nebo je po tobě.
    Další pokus za 1 minutu.

Už by nebylo tak jednoduché pro ty silnější protivníky ,tě dostat!!
    Nemyslíš, že by to mělo lepší hratelnost?
    Trochu by se otočila suverenitu věčných ničitelů slabších hráčů :)
    Nadzvedlo by to morálku pro začínající hráče :)

Naposledy upraveno moderátorem: 24/1/16
  4. Mne se to nelibi. Na mapach je 5 a pul lode, tohle by si stejne kupovali jen takovi ti, co te zkusi sundat a kdyz vidi, ze prohrajou, tak te apson zahodej - ty mas munici v pytli a korist zadnou. Mel by to kazdej.

Za mne teda fakt ne.. a zacatecnici se maj ucit treba i sledovat minimapu a davat pozor, ne ze budou litat vsude neohrozene, protoze se jim nemuze nic stat. Tuhle hru by to definitivne pohrbilo, protoze zaklad hry je lov. A ten bys vlastne znemoznil. A farmeni nikoho bavit nebude, na to si muze stahnout nejakej singleplayer.

Koudy-OP tohle ocenil(a).
  5. .KELTIC.

.KELTIC. User

Já tvůj názor beru ,určitě máš pravdu ve spoustu ohledech.
    Souhlasím a respektuji tvůj názor.
    Potřeboval jsem to vidět také z jiného úhle pohledu :)

6. Belgam

Belgam Guest

Puvodni navrh za 30000 uridia? Zacatecnik urcite bude pouzivat uridium na takovou hloupost.
    Kredity, opet nevycislitelna castka a zacatecnik setri kredit na aukce, aby si mohl poridit lepsi vybavu.

Navrh neni pro hrace prinosem, lepsi sestrel nez zbytecne utracet za takovou vec. A Hlavne pri teleportu by musel byt nejaky cas, aby to protivnika poslalo na jinou mapu. Nez nejaky novacek odstreli raketu a dojde k odectu, tak je stejne dole.

Navrh tedy neprinasi nic pro hrace, pouze zbytecne utraceni.

7. Korben

Korben User

.KELTIC., Toto nieje chat , tak nepíš viac príspevkov pod seba. Ak na tvoj príspevok nikto nereagoval, tak využi možnosť upraviť príspevok.

A k návrhu. Nováčikovia majú už toľko výhod, že hru môžu hrať aj po slepiačky. Okrem toho ak nováčik pukne, tak opravu má lacnejšiu ako kupovanie zbytočných rakiet

8. .R1dd1ck.

.R1dd1ck. User

Podla mna uplne nezmysleny navrh, 10k u za jednu raketu pre novacika to je drahy luxus a hlavne zbytocny. Ked chces pred lovcami zdrhnut tak ich zamraz s R-IC3 a mas sancu sa dostat do bezpecia. Opravy su teraz aj tak zadarmo, takze aj ked ta lovec zostreli nic hrozne sa nedeje. Ak ta hnevaju neustale zostrely, tak potom treba zmenit styl hry, popripade DO nebude pre teba to prave orechove :)

9. Obávám se, že by se ta raketa používala spíš - s prominutím - k nasírání hráčů. Tak ty mě odháníš od Čuby? Tumáš! Samozřejmě místo nováčků by je spíš používali ti zkušení, pro které 3k U zas tolik není. Už vidím ty výčitky a nadávky na chatu :D

BTW - Ještě nikdo nepřipomněl autorovi, že nemá hlasování.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  10. Korben

Korben User

Nikto si to nevšimol :)

Návrh nespĺňa pravidlá.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.