Temnota Vesmíru

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem DevilHamsty, 24/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Mám nadále pokračovat v psaní ?

1. Ano je to zajímavé

83.3%
  2. Ne určitě ne je to nudný a nedává to smysl

0 hlasy(ů)
    0.0%
  3. Máš tam pár chyb ale jinak je to super

0 hlasy(ů)
    0.0%
  4. Měl by si to smazat a skončit z psaním

16.7%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. <···-cesta_na_stanici_EIC(Earth Instrument Corporation)-···》

(Posledni přednáška našeho instruktora před odletem na EIC)

Ahoj mé jméno je Thorges Gersaimon,
    Takže začnu asi tím že po skončení této přednášky se již do budoucna neuvidíme. "(Hlasitě a rozvážně ) Tam nahoře je to hodně drsný, někteří z vás se nedožijou ani 1 dne na orbitě. Minulá skupina při cestě z atmosférické zóny byla napadnuta skupinkou pirátů, naše doprovodné dva Goliathy K2 a Citadel (Goliath k2 elitní vesmírná loď z ničivou silou/Citadel Obrněná létající pevnost z masivními raketomety) byly zničeny běhemm 5 minutového boje. Dnes je zesilená doprovodná skupina takže nemějte strach že by jste byly zničeny a mrtvý, první věc než vás pustím do transportu je že si poslechnete můj příběh, vše ostatní již znáte . Instruktor se zhluboka nadechnul postavil se a čekal až v místnosti bude ticho a nebude slyšet ani hlásek, po té co bylo ticho chvilku čekal a pověděl nahlas a dusledně, Moje památka za první den ???( instruktor si vyhrnul košili a měl tam implantovaný celý nový hrudní koš a tolik jizev že se to nedalo spočítat, všichni v místnosti kde bylo pohromadě 300 nováčků (kadetů) na chvilku začali mezi sebou povídat a byly vyděšený ale po chvilce utichly a čekali co poví Thorges.Byla to moje první mise z úkolem sehnat 18 tun terbia z asteroidu třídy B-15 (B-15| Nebezpečí na stupnici 5/5| možnost výskytu organického agresivního života| průměr asteroidu 11.500¤metrů| hmotnost 400.000¿ tun..)
    přistál jsem s Defconem(Defcon- těžební loď třídy M | třída M -skupina lodí do 5000 tun) na asteroidu a automaticky vyhloubil těžební tažný mosty okolo místa výskytu,trvalo to celkem asi 2 hodiny, když se vryl a zasekl poslední most nasedl jsem z5 do lodě. Když sem zadával startovací sekvencí pro transport surovin z jednoho vyčnelku na asteroidu se na mě vyřítil mordon. Věděl jsem že nemůžu zustat v lodi a tak sem ji opustil v únikovém modulu ale stihl sem zadat příkaz pro EIC a automatický odlet z nákladem na stanici. Když sem z modulem dopadl zpět na povrch asteroidu mordnon si mě všimnul a aktivival čepele co začali kolem něj rotovat , byly ostré a pevné jako diamanty, říkal sem si to je můj konec zemřít v 25 letech a ještě k tomu na asteroidu. Mordon se přibližoval a začal rosekávat můj modul ztihl mě zasahnout 60, nebýt toho signálu k EIC mohl sem být mrtvý a nasekaný na kousky, ale objevila se tu zásahová loď která mordona sestřelila a mě zachránili život. Probral sem se v nemocnici po 5 měsících z kómatu a doufal že ještě budu moct lítat na orbitě. Je to už 46 let když se to stalo, stále lítám a svou rodinu neopouštím nikdy! Má rodina jste vy dokud budete ctít zákony naší korporace dokud budete šířit slavu a budete věrný naší planetě nikdy vás nezradí a vždy pomůže. Hodně štěstí a úspěchu piloti!!.
    Když se vyprazdnila celá mistnost
    Podíval sem se ještě do prostoru místnosti, seděla na mistech vedle sebe skupinka pěti mladých kadetů a mlčeli a čekali až k nim přijdu.
    Řekl sem jim že za 15 minut odlítá transport na stanici, a že už mohou odejít a připojit se k ostatním členům skupiny. V tom promluvil jeden člen skupiny a povídá mé jmeno je johnny Gredevolarian a tuším že je to špatný nápad letět transportem ve stejný den, čas, a stejnou trasou jako minule. Myslíte že piráti nečekají na zabránění dodání posil pro EIC ve formě nových pilotů. Všichni víme že o proti VRU( Venus Rescued Unlimited) a MMO (Mining Mars Operations) sme ohodně
    Slabší než kdy dříve? Vypadá to jako by se MMO a VRU spojili a dohodli PONko (PON- pakt o neútočení) a zaměřili se na nás. Proto nevěřím této cestě na EIC
    Nás pět členů bývalé posádky Armazret Breakout, bylo vysláno na cestu na zemi aby sme vás přemluvili k tomu co jste dříve miloval a věřil v to , zadáme vás o navrat do <služby> Generále! Vtom nahlas a rozzuřeně Thorges poví. Já už nejsem generálem vše to skončilo vypadněte od tud a nevracejte se již už
    tak ste šílenci že ste se v plížili do oběktu federace !! Poté John promluvil.
    Baví vás si takle ničit pověst a kariéru ?!
    Každej den chodit na přednášky a vyprávět o tom co ste prožíval ? Nechtěl by jste zpátky na své místo ? Nechtěl by ste nám pomoct dostat sepromovou bombu do firmy DDE?? (DDE- firma která zije zamaskovaně a na vše jen z poza přihliží a když to nečekáte zabije vás. ) Firma které se bojí i piráti , je tak tajemná a my víme jak ji odhalit. Jak?
    Jednoduše tato sepromová bomba je jako EMP ale tak silná že vyřádí maskování celé firmy . !
    V tom na chvilku Thorges začal přemýšlet a řekl, nechci z tim mít nic společného prosím opusťete tento areal nehodlám se k tomu vracet, je mi to líto.

V tu chvíli jsem mu podal vizitku a pověděl, snad si to rozmyslíte. Odchazeli jsme po temne chodbě byla noc na chodbě bylo ticho a obrovské okna ze kterých byl vidět transport nováčků.
    Nemůžeme dopustit to aby sme přišli o další lidi dostal jsem nápad ale zřejmě přijdeme o další loď, v tom promluvila
    Nyx a řekla, si nenormální ale máš pravdu nějak musíme zpozdit čas startu ale vím jak to udělat bez ztrát. V tom celá skupinka povi , jak? Naženeme obranou flotilu na orbitu a vyhodíme antimaskovací bomby okolo atmosférické zóny až je vyhodíme zřejmě odkrijeme flotilu pirátů, máme šanci na úspěch na 80% nulovych ztrát našich lidí. Vyběhli sme ven a běželi do lesa kde jsme zamaskovali našich 5 Vengeancí a sehnali jeden elitní Goliath
    K-3 pro generála. Když sme doběhli na místo našich lodí došli sme k vstupům do lodích a v tom řekl Thomas, snad to vyjde. Nastoupili sme do veg a vzlétli jsme když sme se blížili k arealu výcvikové zóny vsichni sme poslali 5 salv UCB-50(munice z iontových molekul)
    Do jedné budovy, v tom se přerušil start transportu a aktivoval se poplach v tu chvíli sme zadali plný výkon lodí a proletěli okolo hangáru začali po nas střílet raketami a výletěli za námi během par vteřin sme se dostali do atmosférické zony a vypustili antimaskovací bomby v tu chvíli se oběvilo přes 500 lodí pirátů.

Zastavili sme své lodě i ty co nás pronásledovali zastavili a přiletěli vedle naších bylo nás dohromady celkem 23, věděli sme že po nás něco chtějí jinak by už dávno zaútočili, bylo zde pěkný dusno všem se rozbušilo srdce a byly nervózní. V tom se ve vesmírném vzduchoprázdnu oběvila masivně obrovská loď pod názvem BattleRay,
    Mateřská loď pirátů, naposled byla viděna před 100 lety. V tom se ozvalo z mikrofonu zaujměte formaci Black Shadow je to rozkaz! V tom se Nyx zeptá kdo je to? Odpověď naleznete pod BattleRay nenápadně se tam na senzorech ukrývá zamaskovaná K3 je to bitevní křižník poslední generace, je 2x silnější než BattleRay to je vše co k tomu senzory mohou říct pane.
    Vtom najednou se opět v mikrofonu ozve " Vzdejte se a vydejte nám transportér a nikomu se nic nestane.
    Vypadá to že opravdu chtějí zničit zásilku na EIC. Nečekaně se objeví 80
    Lodí K3 a ve všech zařízení se oběví zpráva vzdejte se nebo zemřete toto je první a poslední varování. Pak chvilku šuměl mikrofon a ozvalo se," pomožte mi aktivujte maskování a holografickou stopu a vlezte do těch K3 a až dám rozkaz palte.
    Tady váš generál Thorges.
    Přepínám a končím."

Konec první Části~¤​

.DAVIS. tohle ocenil(a).
  2. Kenny

Kenny User

Jsem pro. Pokračuj, ale piš tam čárky, a trochu :D Jak bych to nazval... Něco jako slušnější ve smyslu pravopisu :D

3. :D no víš skus to psát v -2 stupnovych mrazech venku kdyz jedes do prace :D a pises to na mobilu

4. Kenny

Kenny User

Tak to je teda dobrý :D
    Ukaž tedy svůj talent, a napiš něco na počítači, rádi si to přečteme :p

5. :D nemám počítač :D mám ňoťás xD ::DDDDDDDDDDD

6. Kenny

Kenny User

To by jsme se tady mohli diskutovat, co kdo nemá :p
    Nediskutuj o PC anebo notebooku, radši napiš příběh :D

7. napisu aletak za 2 dny nehodlam znicit cely pribeh jen aby to bylo rychle :D

8. Kenny

Kenny User

Čím lepší obsah, tím lepší to bude :D
    Klidně celej tejden, a bude to kvalitní, než 10 minut, a bude to za starou bačkoru...

DevilHamsty tohle ocenil(a).
  9. V tom máš pravdu :) a tu aegisku si Kup než tě zláká mocná síla GG :D

10. Kenny

Kenny User

xD Já si jí koupím, a na GG mám pld =P

11. jo ty más peta ja ne :D ale mam toto :D malo kdo to troufne
    HODNOST PILOTA:Šéf-seržant
    POZICE V ŽEBŘÍČKU2.510
    LEVEL HRÁČE:14 (58.009.394 BZ)
    FIRMA:VRU
    ČLENEM OD:7.1.2014
    HRACÍ ČAS:46 hod.
    ÚSPĚCHY:37
    UDĚLENÉ STUDIJNÍ BODY:7
    A JEŠTĚ 5 IRISEK A SOLACE :D a full LF3 a dal sem do hry jen 1400 :D

12. Kenny

Kenny User

Do hry jsem dal něco málo :D :
    HODNOST PILOTA:
    Kapitán
    POZICE V ŽEBŘÍČKU1.359
    LEVEL HRÁČE:17
    FIRMA:MMO
    ČLENEM OD:8.11.2011
    HRACÍ ČAS:974 hod.
    ÚSPĚCHY:86
    UDĚLENÉ STUDIJNÍ BODY:18

13. :D se máš no ale skoro 1 litr hodin :D WoW :D

14. Kenny

Kenny User

xD + si koupím tlustý lasery :D Ale nemůžu tu machrovat, dalších x 1000 lidí jsou lepší jak já :D

15. máš pravdu :D ale mužeš machrovat nad slabšíma :D

16. Kenny

Kenny User

To místo toho machrování, jim pomohu, aby byli tak na stejném lvlu jako já.)
    Myslím jako vybavení, úroveň :D

17. Zafod

Zafod User

Pokud zde chceš psát nějaký příběh, tak nechápu proč sem taháš OT a zaneřáďuješ si vlákno.

Osobně se však pokračování bojím. Nezlob se, ale už jen zpracování mě od čtení odrazuje.

Btw: na GE1 jsem čajíček

18. je to tvuj nazor zafode :) ja se jen snazim o to aby se na forum lidi aspon nenudili a neco zajimaveho si procetli :) ii kdyz to neni dokonale

19. Kenny

Kenny User

Zafod má pravdu. Dost této debaty o našem vybavení.)
    Zafode, psal že to psal na mobilu, snad to bude na notebooku lepší.)
    Teď mě tak napadlo : Jak jsi to mohl napsat na mobilu ? :D

20. Zafod

Zafod User

Devil jistě že je to můj názor, nikde jsem nenapsal že ti psaní zakazuji, nebo že ti v tom chci nějak bránit :).

Kenny, je jedno na čem to psal, pokud chce jít s kůží na trh, musí to mít úroveň. Snadno to mohl na PC upravit ;).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.