Zpetná vazba Test server 14.3.2017

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by pyяø•uиsтøppαblє, Mar 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Takže, rád bych se vyjádřil k mému dnešnímu pobytu na test serveru, ale bohužel k mému zděšení sem nenašel žádné vlákno, kde bych si mohl vylít své pocity a vypsat všechny vulgární výrazy, které mě napadají ve spojení s novými loděmi co se objevili na testu. Pokud jsem jen slepý autista, který si nevšíml, že už existuje nějaká diskuze na toto téma, tak se omlouvám :) Po přihlášení sem zjistil, že se mi v hangáru objevilo nějaké vybavení, ale mé prvotní nadšení z tohoto faktu mě přešlo v okamžik co sem se přihlásil na mapu a prohlédl si již zmiňované nové lodě Cybork, Mimesis a Hammerclaw. Může mi tu někdo vysvětlit, jaký *** berou vývojáři téhle hry, popřípadě mi jen dodat kontakt na jejich dealera, protože to fakt chci taky. Teď k věci, jako by nestačilo, že Tartarus zasadil pěkných pár hřebíků do rakve všem rychlým lodím, oni se rozhodli pokračovat v téhle cestě a *** tuhle hru do úplné *** a nehratelnosti. Jako loď, která má stejný počet slotů jako goliath, ale schopnosti srovnatelné s aegis, které jsou ještě silnější a aby to nebylo moc overpower rozhodli se snížit rychlost o celých 10 bodů, protože to je přece dokonale balanced ne? A k lodi Mimesis... jako by nestačilo, že většina lidí už si trhá vlasy, když přiletí nějaký "skill" hráč a po 10minutovém boji při kterém použil 3x spectrum, stačil se 50x opravit petem a na závěr uzná, že sám na to nemá použije zmražovačku, hodí emp mask a za sebe ještě zpomalovací minu, ale oni do hry přidají ještě něco lepšího :D protože je v téhle hře RNG málo a lidi ještě nemají dost způsobů jak zbaběle utíkat ve vesmírné STŘÍLEČCE, tak vymysleli úplně dokonalou loď, kterou korunovali všechna svá předešlá *** co v téhle hře *** za poslední 3roky :D skok o 1/4 mapy náhodným směrem a to i v boji :D :D :D bože :D upřímně, kdyby dali vývoj téhle hry náhodným 10 bezdomovcům co najdou někde v tmavé uličce Bangkoku, tak i oni by odvedli lepší práci než kterou předvádí nynější tým bigpointu :D Ona totiž oprava chyb, kterých tahle hra obsahuje víc než má mléčná dráha planet je moc mainstream a nesypou se z toho další prachy za které očividně nakupují *** a povinně ho rozdávají všem zaměstnancům BP.

Last edited by moderator: Mar 14, 2017
  2. Naprosto s tebou souhlasím :D Chyby se prý opravujou :D Ale dřív než opraví úkoly, bugy v lowkách a milion dalších *** přijde milion dalších *** jako novinek a co z toho? Další chyby. :D Nedivím se, že je tolik skill hráčů jak říkáš. Například *** :D :D No bodejť dyť to hraju jen ***, proto je nechají létat. :D R.I.P :mad::oops: Je mi z nich na zvracení :D

Last edited by moderator: Mar 14, 2017
    ZOHAN likes this.
  3. -baghira2-

-baghira2- User

Tak proč neodejdete z darku, místo toho aby ste tu pořád nepsali tolik vulgarizmů?
    Proč to vůbec hrajete, když to pak neumíte napsat bez invektiv?

Kdybych chtěl opravdu a pořádně urážet, tak se na DO už víc ani neohlédnu.
    Že Vám z toho kypí žluč, to je Vaše věc. Tady by se měl každý vyjádřovat slušně.
    Pokud Vám to vůbec nic neříká. Tohle mají číst 14-letí? Že Vám z toho není hanba!

*pursuer* and Antré like this.
  4. Holoskad.

Holoskad. User

Jsem stejného názoru, hra už přestává lidi bavit a to jen díky těmto nesmyslným novinkám.

5. Borat

Borat User

Všetko sa dá napísať aj normálne. Vývojari nič neberú ;)

A ináč od pocitov z test serveru je tam taká kolonka Feedback.

A za tvoje vulgárne výrazy som ti dal pár bodov na fórum ;)

Duplicitná téma.
    Lock.

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.