The connection was reset...

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sweepy, 23/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sweepy

Sweepy User

Ahoy vesmírní piloti, mám nepříjemný problém s načítáním hry DO.
    I samotné renderování stránky je dosti pomalé, někdy se dokonce na "pár" vteřin zasekne.

Popis chybové hlášky:
    The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
    If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
    If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

Používám:
    Firefox poslední verze
    Windows 7 HP x64
    Java i Flash jsou rovněž aktualizovány
    Internetové připojení 10/2 Mb/s ( http://www.speedtest.net/my-result/5191327781 )

Jiné stránky se načtou bez problému ( ne jen Google )

Ps. Případné informace mohu neprodleně doplnit.
    S pozdravem, Sweepy

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Sweepy na hlášení problémů máme TOTO téma, podle toho je nutné dát do kupy všechny potřebné informace.

Jinak nepoužíváš žádné proxy?

3. Sweepy

Sweepy User

Děkuji za odkaz. Ne, žádne proxy nepoužívám.

4. |Oromë|

|Oromë| User

Sweepy To bude pravdepodobne problem siete alebo pc.

Kedy ti to zacalo? Neinstaloval si nieco v pc alebo nemenil nastavenia?(antivirus, firewall atd.)

Moze to sposobovat virus, malware, zle nastavenie niecoho, siet, zahlteny pc, prehliadac... vselico.

5. Sweepy

Sweepy User

Trvá to od doby co jsem začal hrát, to jest kolem 3-4 dnů. Každopádně problém jsem vyřešil změnou prohlížeče ( Nyní IE 11 )
    Pokud jde i Firefox, zkoušel jsem snad vše, od čištění cache až po reinstalaci.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.