TITUL FAJNSMEKER

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *HA-FA-NEK*, 5/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj moc s ami páči titul fajnšmeker a ked vidim ked ho každy ma, a ja nie :(, na chate mi pisali že ten titul sa dal kedysi ziskat ale už nejde ale ja by som chcel poprosit nejakeho mileho Admina či by mi ho nemohol prosim nejako dat :( bol by som mu moc vdačny, za pomoc vopred dakujem :) ILIKEDARKORBIT

2. |Oromë|

|Oromë| User

*HA-FA-NEK* Dal sa ziskat cez poukazku ked si tam zadal tie slova, teraz to uz tusim nefunguje.

A tu ti to nikto pripisat nemoze.

3. Važne sa to nedá prosim ja ho hrozne moc chcem :(

4. Tento titul už v tuto dobu není k dostání. Kód, který na něj byl určený už nefunguje takže prostě smůla no...

5. *HA-FA-NEK* Přidají ti obyčejné písmenka nad nickem DMG, HP nebo něco ? ne. Nevím proč to řešíš, jestli chceš něco nad nickem tak si prostě vyber jiný.. Já osobně létam bez titulu, vždyt' to je jen na oči :)

PetriCZech™ tohle ocenil(a).
  6. Drift1

Drift1 User

Víš kolik já by jsem toho chtěl?.a dostanu to?..ano ale jen vlastním přičiněním..když zmeškáš vlak počkáš na jiný..buď pojede nebo máš smulu.

7. A už nikdy sa nebude dat ziskat? :(

8. Asi ne. A proč si na tom vubec tak zakládáš ? vždyt' to nic není.

9. Drift1

Drift1 User

10. moc by som ho chcel prostesa mi lubi ked je modrý je krajši ako žlty :( keby ho ešte daju nech sa da ziskat prosim vas :(

11. Spartakus

Spartakus User

To tady nikdo nezařídí. Tady se programátoři moc nezdržují... :) Co se týká titulu, tak chci Smrtonoše, ale na toho musím hodně máknout. Zatím mi stačí Ničitel světů. :D

12. najlepší titul je supernova podľa mna už len 3200 mín a mám to...

13. Jediný titul, který používám, je "Vesmírný tulák". Ten se mi líbí.

14. Ja mam predsezonniho bojovnika. Jeste jsem na mapach nikoho se stejnym titulem nepotkala :) ale nejlepsi je stejne "Co to má ksakru znamenat?" :D

15. Little_Tali - ještě že to není englicky, respektive tou notoricky známou zkratkou, kterou tady nemohu napsat, neboť bych za to dostal trestné body :)

Little_Tali tohle ocenil(a).
  16. Sentiero

Sentiero User

*HA-FA-NEK* no pokud ti jde jen o tu barvu, tak vem fix a můžeš mít titul třeba červenej (a monitor počmáranej) :D

Titul Fajnšmekr má každá druhá loď.
    Na tom titulu není nic tak senzačního. I kdybys ten titul měl, tak bys ho na mapě všude viděl a po čase by se ti stejně omrzel. :) Vyber si titul, který jen tak někdo nemá ;)

Já ty tituly nijak zvlášť neřeším, mám titul tuším 3 roky stejnej :D

Little_Tali tohle ocenil(a).
  17. tak jediny taký titul čo nema skoro nikto je král boxov :D

18. 51.166 / 1.000.000
    no, skoro :D

19. assaskocze

assaskocze User

No když se bavíme o titulech tak já strašně chci kazič zábavy :D
    Takže co mi zbývá?
    Vzít spearku a jít boxíkovat :D
    789/3000 .. Snad to do 5-ti let bude :D..

Hodně štěstí těm kdo chtěj taky nějakej titul a makaj na tom :)

20. ja som až teraz začal robit vo velkom tituly.. ano ta spearheada je brutal ale za den som vypustil 800 min kvôli supernove.. a este mi chýba pár.. len už nemam míny :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.