Titul-Fajnšmekr

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ĐЯΛGØИ•¤ƒ•PORUBA, 18/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý dem chtěl bych se zeptat jak dostanu titul fajnšmekr. Zkoušel sem to přez Kupony ale nejde :( a rád bych ten titul chtěl :) nejsem si jistý jestli už náhodou nejde získat proto se na to ptám jestli jde tak jak ho získám a jestli ne tak škoda :(

2. Zeus2

Zeus2 User

Domnívám se,že je to titul přenosný,tudíž je třeba se podívat,kdo ho nyní vlastní a musíš ho sestřelit a hned je tvůj.jakmile tebe někdo sestřelí,přicházíš o něj ty a získává ho dotyčný hráč.

3. 123812

123812 User

4. no přenosný není a ten Kupon sem zkoušel a nic :( nevím jestli to ještě platí nebo ne :/

5. Zeus2

Zeus2 User

Tak ted musíš doufat,že ti na to odpoví moderátor,co s tím.Jestli nebyl ten kupon aktivní jen na určitou dobu,pak máš smolíka.

6. 123812

123812 User

No tak už to asi nejde .. :(

7. |Oromë|

|Oromë| User

123812 Skusal som to na novom ucte a poukazku uz nebere, pravdepodobne je to uz neplatne.

8. Kubino

Kubino Guest

Pokiaľ ide o titul z kupónu už to ani nepôjde, čo sa týka kuponov sú časovo obmedzené či ide o tituly, odmeny, bonusové veci.

Má autor ešte nejaké otázky?

9. Takže ten titul už nemohu sehnat ??

10. Kubino

Kubino Guest

Bohužiaľ nie tak isto ako napr. nedostaneš tituly z premaškaných eventov a podobne. Hold je veľmi ťažké mať všetko.

11. 123812

123812 User

Já mám ještě dotaz, ale k tomuto, jak je tohle možné? Jediný kupon byl ten na fajnšmekr ...

12. Kubino

Kubino Guest

Tak očividne nebol, vidím tam narodeninový kupón (11.11.), ostatné z hlavy neviem. Prišiel ti mailom kupon a ty si ho uplatnil, len si ho nepamätáš.

13. 123812

123812 User

Jo aha takhle.. já jsem myslel kupon co jsem tam napsal :D
    jsem nevěděl, že to jsou taky kupony to co chodí na meil :)
    Všechno co přijde tak odkliknu :)

14. ok děkuji za snahu a rady :)

15. Kubino

Kubino Guest

123812 ano tie kupóny tam píšeš, väčšinou to býva spleť čísiel a písmen (občas slovná hračka ako ILIKEDARKORBIT) a každý prinesie nejaký bonus (rakety, muníciu, design - Razer a podobne).

16. 123812

123812 User

Já tam psal jen ten na Titul :) ostatní jsem jen klikal v tom mailu a dostal jsem to bez psaní :)

17. |Oromë|

|Oromë| User

123812 Teraz staci kliknut v maili, no v minulosti sa musel rucne zadavat kod na pripisanie odmeny.

ĐЯΛGØИ•¤ƒ•PORUBA Bohuzial poukazka na titul uz ocividne nefunguje, niektore veci su casovo obmedzene a nefunguju navzdy.

Povazujem za zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.