UBA - Bug?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ♥Ξ•Ł•Ξ•Ã•Ň•Ø•Ř♥, 17/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, jedná se spíše o takovou otázku. Pročítal jsem FAQ a nikde jsem nenašel, jak získat 450 bodů za 10 minut. Na serveru CZ3 se stala taková jedna věc, které jsem si všiml. První hráč měl 450 bodů cca a druhý nějakých 220, ale to je jen tak orientační. Dívám se do tabulky každou půlhodinu, to je nutné podotknout. Když jsem se naposledy díval, tak v top 10 nebyl tento hráč: http://cz3.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=BAF9I&profileCheck=LWEGX&lang=cs
    A když jsem se po půl nebo cca 25 minutách znovu podíval, tak tento hráč byl na 1.místě s 480 body. Což mě trochu zaskočilo, protože má dost slabou lodičku, aby tolik bodů za 25 minut udělal :D Snad mi rozumíte. Dneska ho hráč na druhém místě předběhl a on zase udělal snad během 45 minut 600 bodů, což už se mně pozdávalo jako nemožné s jeho lodí. Proto se vás ptám zda se jedná o bug a bylo by možné s tím něco dělat, protože tomu fakt nerozumím. Předem děkuji za odpověď, vysvětlení či za vyřešení a potrestání tohoto "podvodníka".

2. Podle mě se o bug nejedná, jestli měl např. 100 bodů, a dostal do arény hráče, který měl 1200 bodů, tak mohl dostat i za 1 zápas 90 bodů ( nevím jak přesně se to určuje ale myslím že to je podle poměru bodů), pokud teda vyhrál :D
    A myslím si, že když máš slabou loď, ale máš munici, tak máš velkou šanci na výhru ( nehází ti to žádný fullky ale slabší hráče, kteří většinou nemají munici :D )

3. Korben

Korben User

Hráč bude riešený. Ďakujeme za upozornenie.

Uzavreté, LOCK

duogamers tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.