UBA - Bug?

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by ♥Ξ•Ł•Ξ•Ã•Ň•Ø•Ř♥, Oct 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dobrý den, jedná se spíše o takovou otázku. Pročítal jsem FAQ a nikde jsem nenašel, jak získat 450 bodů za 10 minut. Na serveru CZ3 se stala taková jedna věc, které jsem si všiml. První hráč měl 450 bodů cca a druhý nějakých 220, ale to je jen tak orientační. Dívám se do tabulky každou půlhodinu, to je nutné podotknout. Když jsem se naposledy díval, tak v top 10 nebyl tento hráč: http://cz3.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=BAF9I&profileCheck=LWEGX&lang=cs
    A když jsem se po půl nebo cca 25 minutách znovu podíval, tak tento hráč byl na 1.místě s 480 body. Což mě trochu zaskočilo, protože má dost slabou lodičku, aby tolik bodů za 25 minut udělal :D Snad mi rozumíte. Dneska ho hráč na druhém místě předběhl a on zase udělal snad během 45 minut 600 bodů, což už se mně pozdávalo jako nemožné s jeho lodí. Proto se vás ptám zda se jedná o bug a bylo by možné s tím něco dělat, protože tomu fakt nerozumím. Předem děkuji za odpověď, vysvětlení či za vyřešení a potrestání tohoto "podvodníka".

2. Podle mě se o bug nejedná, jestli měl např. 100 bodů, a dostal do arény hráče, který měl 1200 bodů, tak mohl dostat i za 1 zápas 90 bodů ( nevím jak přesně se to určuje ale myslím že to je podle poměru bodů), pokud teda vyhrál :D
    A myslím si, že když máš slabou loď, ale máš munici, tak máš velkou šanci na výhru ( nehází ti to žádný fullky ale slabší hráče, kteří většinou nemají munici :D )

3. Korben

Korben User

Hráč bude riešený. Ďakujeme za upozornenie.

Uzavreté, LOCK

duogamers likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.