UBA shockwave flash crash

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by ►►►Ł0ŁZΣЯ™◄◄◄, Dec 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravím, chcel by som sa vás spýtať či to robí aj vám, že po prehratej UBA aréne (už po 1. prehratom kole) mi zastaví Shockwave flash a spadne. Po refreshi (35s+-) mi už súper nakladá a v druhom kole nemám šancu niečo vyhrať :D Používam Google Chrome 47.0.2526.106 m, server GE6 - pred včerajším reštartom som odohral okolo 30 arén a nepadla mi flashka ani raz, no po včerajšej 10 minútovej odstávke UBA arény a reštartu servera, mi začala padať flashka :( Skúšal som všetky prehliadače a najnovšie verzie flash playera ale padá to stále, takže chyba je na vašej strane. Nerobí to len mne ale aj ostatným hráčom UBA arény, keďže každý, ktorého zabijem už v druhom kole "opustí" arénu, s tým, že mu padol flash...

Last edited: Dec 17, 2015
  2. Korben

Korben User

Tak chyba je u nás? Zaujímavé a prečo to nepadá protihráčovi ? o_O

3. Mohu tento problém potvrdit, prohraju kolo v UBA a prohlížeč zamrzne. CZ1

4. Thorsk

Thorsk User

naapisem to aj sem ked uz tu je debata o tom
    Mozem tiez potvrdit.... ked prehram suboj napise " you lose" a zamrzne mi cely prehliadac ( pomaha jedine vypnut cez spravcu uloh) ..potom mi po chvilke napise "fight" ale uz len vidim ako buchnem 2x ( vypise " you lose" ale uz ma normalne hodi spat na mapu ) ...ale ak vyhram suboj tak je vsetko v poriadku ...a vyzera ze neni chyba len u nas ale aj inde lebo ak vyhram tak super sa pri druhom vs nebrani a zostane mu formacia ako ked pukol... problem neprestal ani po rannom restarte ...flash a java aktualizovane , cc cleaner som pouzil... skusal som FF aj chrome

Skusal som aj cez den ale problem stale pretrvaval ako u mna tak aj u tych co som zostrelil...aj ked jeden hrac po zostrele dokazal odohrat aj dalsi suboj
    ID 61646001
    server CZ 2

5. zdravím mne sa to stalo teraz prvý zápas som pukol ako nič dostal som goliaha s full havok a druhy som ani nevidel iba to ako som buchol a vyskočil mi zásuvný modul a načitať stranku od znova samozrejme tomu druhému fungovalo všetko no skočil som ešte 2 krat odohralo sa to iste a ten výber hráča neviem ako funguje ja nie som ani full havok ani herkules zato mne hodilo 2 full herkules a 1 havok tak chcel by som vedieť ci to správne funguje lebo ja si myslím ze nie

Last edited: Dec 17, 2015
Thread Status:
Not open for further replies.