UBA-vyzdvihnutie odmeny

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sk-DarkSkill-Sk, 11/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj ****,

Gratulujeme! V tejto sezóne Ultimate Battle Arena si sa umiestnil medzi najlepšími hráčmi! Svoje odmeny obdržíš po prihlásení do hry. Zatiaľ si užívaj obdiv a závisť konkurencie, ale neusínaj na vavrínoch!

Tvoj DarkOrbit tím

cawte mozte mi povedat ze aku odmenu misleli ? lebo som kukal aj dennik aj vystroj a nikde nic :( dakujem za skoru odpoved

2. Korben

Korben User

ID si môžem vymyslieť či mám zavolať našej veštkyni Teodore ?

proxy.php.gif

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nekoukas nahodou na starsi email z Pre-season z minuleho mesice?

4. =Marvin= ano čítam je z dátumu 27.07.2015 je to síce z minulého mesiaca ale aj tak by som mal dostat odmenu nie ?

Korben ID je 100229728

Korben ja viem sprostá slovenčina nikdy som ju nejak extra neovladal ale hlavne je že sme vsetci pochopily pointu :)

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Odmeny za Pre-season se pripisovaly automaticky na ucet v moment kdy skoncila. Vyse odmeny zavisela na umisteni v sezone.

6. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Marvin ma pravdu ;) ihned co skoncila som mal pripisane odmeny :)

7. Korben

Korben User

SuNNy1475, Vlož mi sem ID účtu, kde si mal pripísanú odmenu.

8. Sentiero

Sentiero User

Sk-DarkSkill-Sk je to tak, jak se to píše v mailu.Tzn. že odměnu obdržíš až když se přihlásíš na mapu. Pokud jsi jako odměnu dostal 2000 U - odpovídá tomu text v mailu, tak je možný že jsi to ani nepostřehl.

9. Sentiero na mapu som sa prihlasil ale nic mi nedalo ani v denniku neni o tom zaznam

v správe(ozname) sa nepíše o žiadnej konkretnej odmene vid nadhlad:
    screen shot

10. |Oromë|

|Oromë| User

Sk-DarkSkill-Sk Na ktorej pozicii si skoncil? To si skontroluj v rebricku UBA na hlavnej stranke.

Otvor si bilanciu, tam by si mal mat pripisane U, len neviem ci tam este najdes zaznmy z 27.7.

11. Sentiero

Sentiero User

Sk-DarkSkill-Sk pokud ses umístil, odměnu bys měl obdržet. Myslím, že teď už tam ty záznamy zřejmě neuvidíš.

|Oromë| na hl. stránce to píše i pořadí?Já jsem tam našla jen vítěze sezóny.

12. hummel

hummel User

nechcem zakladať nové vlákno tak sa spýtam rovno tu... tie dizajny v UBA čo sú v odmene za 1 až 3 miesto niečo aj pridávajú alebo len také na parádu? :)

13. |Oromë|

|Oromë| User

Sentiero Nie, mas pravdu, po skonceni sezony sa rebricek zmaze, neuvedomil som si.

Pozicia by mohla byt este zaznamenana v denniku z polnoci 27.7. a pripisane U v bilancii. Len je to uz 19 dni a neviem ci to tam autor este najde.

hummel Tie dizajny by mali byt len na paradu, bez bonusov.

hummel tohle ocenil(a).
  14. Zdravím chcel som sa vás opítat prečo s Battle areni Nedostavam Bonusi a som na 6 Mieste Nedostal som vobec žiadne Urod. žiadne x5 kluče koristi Vobec nič vie dakto mi stím Pomôct ?

15. sufuzky

sufuzky User

Tie bonusi dostaneš až na konci mesiaca pol noci po ukončení sezony...

16. Ďakujem za Info ... ;)

17. |Oromë|

|Oromë| User

***Janci*** Odmeny sa prideluju az na konci sezony, predsa ziadna sutaz ti neda odmenu za to, ze si priebezne 6. Az konecne skore rozhoduje.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.