Oznámení UBA

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem [FŕęĐĐŷĶřųęğęř], 25/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. [​IMG] Chcel by so sa opýtať, ako je možné, že si robíme poctivo UBU, nazbierame za týžden 1000 bodov, a prídu dvaja hráči, ktorý tam skáču spolu na phoenixoch, a za 3 hodiny nazbierajú 700 bodov ? Trápim sa s tou Ubou už pomaly 10 dní a teraz do konca UBY necelé 3 dni a oni takto.. Bugujú to tým spôsobom že na mape 1-1 sú na phoenioch, tých istých formáciách, a skáču tam non stop spolu a spolu aj výjdu z UBY, obidvaja spravili za 3 hodiny 700 bodov, viem aké je to ťažké nahrať 700 bodov, a preto som naštvaný že ja sa s tým trápim a oni to spravia za 3 hodiny. Túto sú ich mená ..

MΣþĦĮŠŦØþĦĮĽŮŜ»ŰĄ
    ```ЂØҐ†βØЙĦЫ´´´ŰĄ

server Globálna Európa 5 :) Prosím o vyriešenie problému lebo takto ma to nebaví. Po prípade mam aj screeny alebo video. Tuto je screen https://ctrlv.cz/Es40

Naposledy upraveno: 25/2/16
  2. Koudy-OP

Koudy-OP User

Bohužel toto je klasické využívání UBY, kdy hráč "vytvoří" dojem na vyhledávací systém, že je slabší, než jak to doopravdy je a systém tedy začne vyhledávat ještě slabší, než je daný hráč.

Sám nerozumím tomu, proč se s tím nic doposud neudělalo, využívá toho poměrně dost lidí.

3. No ale teraz ako čo ? Babrem sa s tým 10 dní, a nejaký .... to dá za 3 hodiny ? Stačilo by si pozrieť ich denník a aspoň odpočítať tie body, ale nie radšej nechajú vyhrať toho čo to BUGuje.. Pritom som tam nechal toľko munície že na 3 roky lovenia by mi bolo veľa !

pajix tohle ocenil(a).
  4. Koudy-OP

Koudy-OP User

Počkej na vyjádření moderátorů a jejich pomoc při řešení. Určitě se s tím pokusí něco udělat, jelikož to narušuje podstatu této akce. Já jsem pouhý hráč, který s tebou může maximálně souhlasit, nic víc, bohužel.

5. Prosím aspo§ o odstránenie tých bodov čo nahrali spolu, som vážne v koncoch.. človek sa s tým trápi a oni za 3 hodiny spravia to čo ja za 10 dní.. toto je víťaz uby ? stačilo by si pozrieť ich lodné denníky a garantujem vám že z uby sa tam majú asi tak 80x ... A už predbehli aj mňa.. a to mám 1200 bodov a ešte dnes ráno mali 300 ..

6. lucas.

lucas. User

To je sice fajn ale ide tam o to ze oni skacu spolu do jednej uby naprv taha v rankoch Prvy druheho a potom Druhy prveho

Chodim do prace ako hlupak ... rano do 4 to robim UBU minul som natom 400 000 x4 dalsich 200K rsb Do 4 rana Presne tu istu ubu chcel som skoncit treti Krasne 300 bodov naskok este dnes rano Mal som peknych 635 bodov oni mali 300 pozriem vecer na to mam 750 oni 900 to je fer ??

Nehovorim o tom kolko € nato este miniem aby som municiu nabral nas5 ...

Nevidim na tom nič fer umyselny pushing len nie na mape ale v brane ! horko tažko po jednom bode a on si ide po 6 tich po 8 mich ako pan ....

Naposledy upraveno: 26/2/16
    [FŕęĐĐŷĶřųęğęř] tohle ocenil(a).
  7. Belgam

Belgam Guest

Dane hrace predame BP. Jak vse dopadne jeste nevime.

-Kaperko- a Koudy-OP tohle ocenili.
  8. Belgam, Ďakujem, nevieš aspoň kedy sa to vyrieši, alebo mohol by si ma aspoň informovať ? ? :)

Naposledy upraveno: 26/2/16
  9. Belgam

Belgam Guest

Ja sam nevim kdy se to vyresi, takze ti informace nemohu dat. Az mi prijde odpoved, napisu sem.

10. Nestačilo by to vyřešit tak,že nemůžu dostat stejného hráče víc,než 1x za den,pro příklad?

11. Belgam

Belgam Guest

I to by mohlo byt reseni, ale u techto hracu je vice poruseni, takze by to zrejme nepomohlo a pak tu je dalsi problem. Mohou si vytovrit spoustu novych uctu a pokracovat dal. Reseni musi byt nejake jine.

12. Belgam,i to by šlo vyřešit,nevím,jak to je ted,ale kdyby byla tato soutěž přístupná např až od lvl 10,tak by to znemožnilo,vytvářet neustále nové a nové acc pro jediné použití

13. Belgam, anulovanie bodov sa dá spraviť ? :) Jediné čo by v tomto prípade pomohlo, lebo vážne neviem, nakopať za deň pomaly 700 bodov to je nereálne.. A my čo sa s tým babreme od začiatku.. skús sa vžiť do našej kože..
    Belgam, uploadnem to video na youtube chanel a tak budeš krásne vidieť ako spolu skáču do uby a ako aj z nej vychádzajú spolu .. na stotinu presne :)

14. Belgam

Belgam Guest

Co je 10lv? Nic to mas nahrane za chvilku a v dalsim kole ty ucty muze z nova pouzit.
    Spis bych to resil tim ze do UBA muzes s plnou vybavou a pouze s urcitym typem lodi. A to je prace programatoru.

[FŕęĐĐŷĶřųęğęř] ano da se, ale musime pockat na BP. Jinak ja Te chapu, proto jsem hned rano psal na BP, aby se to vyresilo.

Proste to chce klid a hrat dal. U techto hracu je prokazano ze nehrajou podle pravidel.

15. A co takhle rozdělit body,podle typu lodě,malá lod,mín bodů,protože je to i logické phoenix sundáš dřív,než goliathse s designem. No a další věc,udělal bych limit např: maximálně 10bitev za hodinu,ale to je jen přiklad. Omezit to pouze na full vybavu,mi nepříjde zase jako až tak dobrý nápad.

16. Belgam

Belgam Guest

Myslel jsem to tak ze by vsichni meli obsazene vsechny sloty, proto jsem psal s plnou vybavou.

17. Belgam Ďakujem :) a leader .. áno ale vieš 10 bitiek za hodinu .. mám aj screeny ako zo mna hráči dostali po 53 bodov . kamarát dostal zo zápasu 72 bodov .. :) Takže neviem, ale riešenie musí byť nejaké

18. lucas.

lucas. User

Belgam Ja neprajem tym hracom nic zle nechcem aby mali BAN chcem aktivitu na serveri podstate porusili pravidla aj neporusili je to s casti chyba programu ktory ich hadze spolu.

Prosim nedavajte im BAN nech hraju takto to bude zase len o 2 hracov menej a to znamena 2 tu dva tam a zrazu nema kto hrat staci ked dostanu nejaku priucku nikdy som nebol zakerny a neprial nikomu ban.

Ano nahneva ze daky kapitan pride a za den urobi to nacom som makal Dva tyzdne.

Som rad ze sa to preveri ak teda im bude preukazana vina moj cas straveny v UBE sa mi vrati spat aj municia podstate tou odmenou ktorou som to chcel dosiahnut ked sa nepreukaze budem vam dakovat zato ze ste to aspon preverili a hra bola hrana podla pravidiel takze

BELGAM DAKUJEM VELMI PEKNE

19. Belgam

Belgam Guest

Doporuceni pro BP by bylo proste UBA vypnout a prijit s jinym resenim, jak vlastne narazit na hrace v UBA.

20. Ja len dúfam že sa to vyrieši, čím skôr tým lepšie.. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.