UBA

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by |||EVUL-TURK|||, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jakto,že mi nejde aréna? všem to normálně jde(kámoš ukazoval) a mě se zobrazí prázdné okýnko? :O už dlouho to tak mám :) a je možné dostat ban za jméno PETa? :D

2. Protoze je udrzba areny, dokonce to tam pisou, asi se ti to nezobrazilo.

Samozrejme ze je mozny postih za jmeno PETa, je to jakoby tvuj druhy nick dejme tomu a v nicku nesmi byt zadny rasisticky, sexualni a urazlivy veci, tim padem je mozne za to dostat i ban.

-baghira2- likes this.
  3. Chuck

Chuck Guest

Ahoj, jednou z možností je, že prebieha údržba. A tou druhou možnosťou(pravdepodobnejšou) je toto. Mrkni na ten link a pochopíš, že momentálne UBA a Rzone nefungujú správne, takže vám tam ani neodporúčame skákať. :)

-baghira2- likes this.
  4. nee :) zkoušel jsem to hned těsně po sobě na jednom pc a v jednom se mi ukáže jen prázdné okýnko takže nemam ani na co kliknout,zatímco na druhém účtu(kamarad) to úplně normálně jelo :)

------------------------------

a okey tak si přejmenuju peta :) jsem myslel že "***" neuráží nikoho jiného ani to není rasistické :D :O :)

Last edited by moderator: Jul 27, 2017
  5. Warden

Warden User

|||EVUL-TURK|||: Toho PETa si určitě přejmenuj, jinak z toho bude zbytečně průšvih.

P.S: Nepiš dva příspěvky pod sebe. Pokud je tvůj příspěvek poslední, použij odkaz "Upravit". Děkuji. Příspěvky jsem ti sloučil.

-baghira2- likes this.
  6. Zdravím chcel by som povedať že mám rovnaký problém, viem že sú s UBA momentálne problémy, ale trvá to hrozne dlho, už asi vyše mesiaca, tiež som si myslel že momentálne proste nieje UBA sezóna alebo niečo s ňou robia. Mám tam úplne prázdne okienko, moje meno v hre ani meno PETa nie sú myslím proti pravidlám.

7. ΞΙÐΛМΙ$®, UBA opravují, aby se tam nedalo podvádět, jako doposud. Nikdo neví jak dlouho, než to opraví.

-baghira2- likes this.
  8. Warden

Warden User

Vyřešeno. Další dotazy k UBA prosím do oficiální diskuze na toto téma viz Diskusia - UBA aréna

LOCK

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.