Ukazatel aktuální formace

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem TeamEM5os, 18/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TeamEM5os

TeamEM5os User

Zdravím

Mám takový problém,nevím jestli ho mají i jiní.

Problém je v tom,že když přepnu z formace na formaci tak obrázek u původní formace zůstane furt stejný i když mám např. Kruh tak je vidno např. Srdce

Tahle chyba se objevila po dnešním dopoledním restartu.

[​IMG]161663505

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

O této chybě se ví a řeší se, takže stačí jen počkat. Chyba je jen ve špatné ikoně formace, jinak postavení letounů a bonusy fungují normálně.

3. TeamEM5os

TeamEM5os User

Dobře děkuji za odpověd

4. jak jsi si tam dal to ID ? ten obrázek ci co toje ze se ti to tam takhle zobrazí

5. |Oromë|

|Oromë| User

6. Ja som kvoli tejto chybe prišiel o Gammu dočkam sa vratenia životov ?? ID 84785980

7. Korben

Korben User

A ako si prišiel o bránu kvôli formácii? Čo má formácia s bránou ?

8. jaritko

jaritko User

Nechápem, čo to má spoločné. Ja som dnes urobi točil ABC a vôbec mi to nevadilo. Stačí si sledovať HP a štíty. Aktuálnu formáciu vidím na rychlej lište.

9. ukazovalo mi že mam kruh ale štity mi nechcelo načitat lebo som mal aktivny asi falter alebo bycikel čo som ivšimol až neskoro

10. Korben

Korben User

•‡•ŁΣΘИΛЯĐΘ•‡•, A to si 3x pozeral ako ti to nenačíta ? o_O Ak by sa to stalo raz, tak nenamietam, ale 3X ? No tak či tak, bránu môže vrátiť len systém a to v prípade ak bola chyba v serveroch. Tak že musíš čakať 48 hodín od straty brány, ak sa brána neobjaví, tak bohužiaľ.

11. Korben

Korben User

Formácie sú v poriadku, treba kompletne resetovať hru.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.