ukol s herkulesem

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem M★ЯŞHДŁŁ†MДŁŁIИΦWŞKY, 31/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ahoj možna už tu tohle tema zaznělo ale rad bych se zeptal ukol ve kterem je jako odmena 1 Hercules tak mam na nej 2 dotazy 1. zustane mi ukol a nezruší se? 2. do dokončeni ukolu mi chybi pouze 1 demaner a rad bych se zeptal az bude zase nejaka akce s demanerama jestli se mi v budoucnu do toho ukolu přičte abych tento ukol mohl splnit diky za odpověd

2. TRIXT

TRIXT User

M★ЯŞHДŁŁ†MДŁŁIИΦWŞKY: Úkol ti pravděpodobně nezmizí a pokud by byla akce na demanery, myslím si, že by jsi ho mohl i dokončit. Co asi ale bude komplikace je to, že pokud před tím, než bude akce na demanery dá BP jinou akci se speciálními úkoly, tak nebudeš moci tyto nové úkoly přijmout, protože tento nebudeš mít dokončený. Pak budeš mít dilema, jak postupovat. Ale můžeš prozatím vyčkat do další akce.

3. Kubino

Kubino Guest

Môžem vedieť prečo tu tvoríš duplicity? Spýtať sa to môžeš aj v diskusii na to určenej - Diskusia "Domination"

Pre duplicitu LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.