Úkoly pro level 22 a výše

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PaiMei, 14/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. PaiMei

PaiMei User

Zdravím piloti,
    rád bych otevřel diskuzi o tématu, která se tady popisuje v různých obměnách skrz různá témata určená primárně k jiným účelům a to úkoly pro level 22 a výše.

Řeším to vnitřně už nějakou dobu, jelikož osobně jsem ve stavu, kdy mě zbývá pár úkolů, vesměs typu 150 lodí na 5-1, 150 citadel apod.
    Některé z těchto delších mám rozpracované, např. 400 uber krys, 500 veg atd.

No, jsou to úkoly vlivem malého počtu hráčů na mapách opravdu na dlouhou dobu a nejsou tak silnou motivací je dělat.

V jiném tématu (Vývojářský blog diskuze) jsem vznesl dotaz, proč vlastně pro vyšší levely nejsou nové úkoly, jenže debata tam sklouzla úplně mimo a dotaz zapadl.
    Upozorňuji, že nejde o mega odměny, mě jsou relativně jedno.

Chápu, že tato diskuze není pro širší spektrum hráčů, no uvítám inteligentní reakce.

Osobně nevidím důvod, proč úkoly nevymyslet.
    Sám mám full účet (bez pár upgradů) a hra mě už nedává moc výzev, což je mě líto, jelikož ji mám rád. Dokonce jsem si udělal sranda účet na jiném serveru, abych se prostě zabavil.

Tak jak tu absenci výzev vnímáte vy?

Enriqe-XXX, Brouk666 a Humanoid84[=Z=] tohle ocenili.
  2. TRIXT

TRIXT User

PaiMei: Osobně jsem s úkoly na tom ještě hůř než ty. Bylo by super, kdyby se BP rozhodl dát do hry nové úkoly pro levely 22, 23 případně i vyšší. Souhlasím s tebou, že o odměnu za splnění úkolů v podobě uridia ani tak moc nejde. Jde spíše o to dát hráčům na vyšších levelech impuls co dál. Znám hodně hráčů co nerado loví, ale rádo dělá úkoly na NPC. Takže jednoznačně jsem pro. :)

3. i ja jsem pro,level 23 a ukoli ktere my zbyli jsou uz spise nerealne,pri komunite ktera hraje..bohuzel,jen at neco vymysli a pridaji nejake vyzvy,drzim palce

4. Také jsem si nedávno říkal, že dát a stopnout úkoly jen po určitý level, je celkem nelogické :) O odměny moc nejde, protože hráči, co jsou už tak vysoko, to nejspíš vnímají jen jako přidání menší hromádky k již beztak vysoké hromadě :D ale spíše o to, aby člověk měl nějaké nové cíle, co ho zabaví, zaměstnají a motivují :) Lodí a hráčů je na mapách málo, takže místo lovu by se to spíše mělo věnovat Npc či kombinovaným a zajímavým úkolům (případně vzít v potaz současnou situaci na mapách a zohlednit v úkolech, které lodě se vyskytují často a které už téměř vůbec). Bylo by myslím i docela vhodné, aby se tímto BP zabýval, protože hráči na vysokých levelech (co většinou i platí :D) už se ve hře celkem nudí a nemají co dělat a člověk, co má vše, má i větší tendence skončit (i když pořádaní častých akcí obzvlášť v drué polovině minulého roku, je taky krok dobrým směrem, palec nahoru pro BP ;))..a tohle by byl nový impuls..a vymyslet nové nápady dle mého názoru není až zase tolik obtížné a dopad na hru by byl určitě malý, protože se jedná jen o velmi úzký okruh hráčů ;) než třeba další neúměrné navyšování Dmg apod. :rolleyes: Toto by si klidně zasloužilo i samostatné téma v sekci Nápadů a aktualizací jako návrh :)

Naposledy upraveno: 15/3/16
    PaiMei tohle ocenil(a).
  5. TRIXT

TRIXT User

Lord_Scorpion: Než by se založil nový návrh v odpovídající sekci, možná bychom zde i mohli uvést, jak si takové úkoly představujeme. Třeba by každý mohl vymyslet nějaký úkol a potom bychom je dali dohromady a vytvořili z nich nový návrh. Například jeden úkol by mohl vypadat následovně:

Mezigalaktická obchodní cesta

V poslední době se našim týmům nedostává finanční prostředků na další nutný vývoj pokročilých technologií. Rozhodli jsme se tedy vyslat Vás, řadové piloty firmy, na náročnou a dlouhou obchodní cestu po známých galaxiích. Věříme, že pokud svůj úkol splníte, vývoj těchto technologií nebude nijak ohrožen.

Úkol:

Popořadě!​
    1. Posbírej z vetřelců 1.000 prometidu
    2. Prodej 3.000 ks prometidu pomocí obchodovacího mechanismu na základně 1-1
    3. Posbírej z vetřelců 1.000 prometidu
    4. Prodej 3.000 ks prometidu pomocí obchodovacího mechanismu na základně 2-1
    5. Posbírej z vetřelců 1.000 prometidu
    6. Prodej 3.000 ks prometidu pomocí obchodovacího mechanismu na základně 3-1
    7. Posbírej z vetřelců 2.000 duránia
    8. Prodej 5.000 ks duránia pomocí obchodovacího mechanismu na základně 1-8
    9. Posbírej z vetřelců 2.000 duránia
    10. Prodej 3.000 ks duránia pomocí obchodovacího mechanismu na základně 2-8
    11. Posbírej z vetřelců 2.000 duránia
    12. Prodej 3.000 ks duránia pomocí obchodovacího mechanismu na základně 3-8
    13. Navštiv základnu na 5-2 a vyměň zde 7.500 ks paladia
    14. Posbírej z vetřelců 1.000 promeria
    15. Prodej 10.000 promeria na základně X-1
    16. Prodej 10.000 promeria na základně X-8
    Vrať se do řídícího centra na X-1​

Odměna:
    • 50.000.000 BZ
    • Nákladní protokol level 3

Enriqe-XXX a PaiMei tohle ocenili.
  6. TRIXT No promenádovat se cizím firmám přímo pod nosem je dobré :D Tak nedávno tu bylo téma tuším navrhni svou soutěž, klidně by se toto vlákno mohlo pojmout i jako návrhy na nové úkoly pro level 22 a výše a ty nejlepší, (což by se dalo třeba oceněním vysledovat, které to jsou), pak sesbírat a dát hlasování v novém vlákně, kde by se sestavila hitparáda těch nej (řekněme tak 20-25 úkolů) posléze a kompletně sestavený návrh by se mohl (pokud by admini a modi pomohli:)), přeposlat na BP..ostatně jak už sem psal, je i v zájmu BP, aby tito hráči neodcházeli a hru by to moc neovlivnilo, protože je to jen úzký okruh hráčů :) Samo, že návrhy některých tipu..odměna milion urka, rok premium apod. by se rovnou eliminovali.. :D nebo v případě zajímavého návrhu by se alespoň přizpůsobila odměna reálu (měla by být jen o něco vyšší než u úkolů pro level 22, či podobná, stejně tak i obtížnost úkolů zase né extrémně přehnaná, vypustil bych u většiny i podmínku nesmíš umřít, to by bylo pak spíš k zlosti mít to skoro hotové a bum) ;)

PaiMei tohle ocenil(a).
  7. TRIXT

TRIXT User

Lord_Scorpion: Ano, tak jak to popisuješ jsem si to představoval. Lidi by sem mohli dávat návrhy na úkoly, pak by se nejlepší vybrali a mohly by se poslat jako návrh na BP. Jen bych to nechtěl překládat. ;)

8. |Oromë|

|Oromë| User

TRIXT Kedysi davno sa dali suroviny predat aj na nepriatelskej zakladni, teraz to uz nie je mozne. :)

9. PaiMei

PaiMei User

Koukám, že se tady spustila zajímavá diskuze, to je dobře.

O samostatném návrhu jsem přemýšlel, ale nejdřív jsem chtěl získat nějakou zpětnou vazbu takto.

Ono je složité, že hráčů s levelem 22 a výše není tolik, jako třeba hráčů lvl 18-21. Proto možná není vůle něčemu takovému se věnovat. Chápu, že je hlavně potřeba mít hru v pořádku po technické stránce.
    Ale nevěřím, že neexistují týmy, které tvoří tu zábavnou složku hry a úkoly jsou její pevnou součástí. Nejde jen o akce, ty jsou super.
    Zkusím nějaké zajímavé úkoly vymyslet a třeba i založit téma na návrh.
    Určitě by to mělo být těžké, ale ne nereálné, tedy určitě ne úkoly typu 300 citadel.

Jeden úkol mě ale napadl hned.

Collector of Trophies

Jsi veteránem vesmírných bojů. Při pohledu na tvoji loď většina nepřátel prchá a ti co utéct nestihnou, rozletí se po chvilce v tisíci kouscích do hlubin vesmíru.
    Dosáhl jsi všeho a cítíš, že i ty jsi se změnil.

Úkol

Popořadě

1. sestřel 200 Streuner na nepřátelské mapě
    2. sestřel 200 Streuner Aider na nepřátelské mapě
    3. atd.

Celý úkol by byl o sestřelu všech npc, které se běžně vyskytují na mapách. Tedy nejde o různé akční npc typu hitec apod.
    Zároveň u uber NPC by počty byly nižší. Všichni co dělali 250 uber lordakium, 200 uber sibů apod. vědí, že to je neskutečná otrava :).
    Zároveň běžné typy NPC (mimo uber) by hráč musel střílet na nepřátelské mapě, což by v případě např. cubikonů mohlo být hodně zajímavé.

Nechci to tady vypisovat kompletně, přeci jenom toto téma není o novém návrhu.

Jako odměnu bych dal třeba speciální titul, nějaké BZ, čest, nevím.

TRIXT tohle ocenil(a).
  10. TRIXT

TRIXT User

|Oromë|: Díky za upozornění, úkol jsem náležitě upravil. :)

11. PaiMei

PaiMei User

12. jj souhlasím pri dnesnim poctu lodicek ty ukoly proste nedas ani za 10 let teda ja hraju cca 2hod den a ne kazdej den tak si to vezmete to proste neni sance

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.