Ukradli mi učet

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem SWAT_Policia123, 29/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ahojte nvm nekdo mi ukradol učet čo mamm robiť ?

2. chcem až ho zabanuju hra tam hodne hračov

3. V tomto prípade som niekde čítal aby si kontaktoval políciu ktorá kontaktuje BP (BigPoint) a účet bude trvalo zablokovaný.

4. |Oromë|

|Oromë| User

SWAT_Policia123 Ucet sa nevracia, maximalne moze byt zablokovany. Musis ist na policiu a dodat im vsetko potrebne udaje, ta nasladne kontaktuje BP a poziada o zablokovanie uctu.

5. Zablokujte ho prosim ale na policiu nepojdem

6. SWAT_Policia123 ale admini tu niesa cvičené králiky :D pokiaľ krádež nenahlásiš nedospeješ nikam také sú pravidlá hry ;)

7. ale nech sa pozru kolko tam je ip tam hraju viacery

8. Jediná možnost je, jít na policii, pokud ti není 18, tak s zákonným zástupcem, co na tom nechápeš?

9. SWAT_Policia123 Na toto je systém ktorý blokuje účty ktoré porušujú pravidlá hry v tomto prípade zdieľanie účtov nikto z nás tu nemôže len tak zablokovať účet len pre to že to povieš

10. co to je

11. Kubino

Kubino Guest

Niekomu si dal údaje, chcel si nejaký bonus z inej stránky resp. predával účet a teraz keď sa to nepodarilo chceš banovať účet hej. A pred krádežou tam hralo koľko ľudí?

Postup je jeasný, treba nahlásiť krádež. Ak nechceš, nemusíš, potom sa ale nediv, že sa to nerieši.

Ďakujem za pochopenie.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.