Chyby ultamativni arena

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem davemessi7, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. davemessi7

davemessi7 User

ahoj chtel bych poprosit jesli by neslo abych zmizel s ty areny dne 7.8 sembyl v ni v boji a po prvnim kole se to seklo a myslim ze i souperi nevim co stim potreboval bych to rychle napravit at muzu pokracovat dal

»P.I.G.E.O.N...808« tohle ocenil(a).
  2. |Oromë|

|Oromë| User

davemessi7 Vyzera to, ze arena ma dnes trosku problemy. Zavri klienta, chvilu pockaj a skus zmenit hangar na inu lod.

Ak nepomoze, napis si na podporu a poziadaj ich o vytiahnutie z UBA. Kontaktní formulář na support

Mimochodom nechodil by som uz dnes do UBA, pockal by som chvilu, aby si sa tam zase nezasekol.

3. vše sem zkoušel korben mě posilal na podporu aby mě vyhodily z areny(myslel sem že to jde hned) ale napsali mi že mam počkat že byl problem nahlašen.... tak sem z toho jelen nevim jestli korben myslel že mi pomužou hned nebo že budu muset bůh ví jak dlouho čekat mimochodem čekam už asi 4hodiny

4. |Oromë|

|Oromë| User

small-fighter Tak bohuzial musis cakat, ak ta podpora nedokaze vytiahnut, problem bude v samotnej hre a to musi opravit BP.

Tu nic nevyriesime, jednoducho by som vypol hru a pockal do zajtra.

5. člověk kterej soutěží o v areně o první místo se jen modlí že zase z top 10 neklesnu nějak pod top 30 jestli to nejde mě tak doufam že nikomu protože to by pak bylo pro mě špatny a osobně si myslím že by pomohl obyčejnej restart abych mohl aspon hrat když už ne použivat arenu

6. Korben

Korben User

Bohužiaľ na vyriešenie musíte počkať.

7. Mám taký istí problém.
    Zostal som trčať v UBA a skúšal som všetko čo sa dalo.
    :mad::mad::mad:
    A píše mi Zóna Neutočení
    -------------------------------
    Ak sa bude dať nech sa to opraví čo najskôr.
    Som zatial v 25 rebríček a nechcem klesnúť.

Naposledy upraveno: 8/8/15
  8. Niekedy sa stane že hráč počas odpočítavania času sa dostane von z toho kruhu.

Edit: Práve som ostal aj s druhým hráčom bugnutý v tej TA. Po prvom kole nám to hodilo zónu neútočenia a nemôžme nič robiť.

Naposledy upraveno: 8/8/15
  9. KolmanSK

KolmanSK User

Ja mam to iste ale som tu sam.

10. jan42

jan42 User

ahojte ja sem hledal soupere a najednou ubehlo 30 sec a porad je tam nula a presipaci honiny a nemuzu kuli tomu zbirat boxi :::Ultimativní bitevní aréna: Během čekání na soupeře nemůžeš sbírat žádné předměty.

a ted sem nasel na minipame miniaturni bojiste ktere je v te arene ... a tam se neda proletet je to na mape kdyz k tomu priletim

Naposledy upraveno moderátorem: 8/8/15
  11. |Oromë|

|Oromë| User

jan42 Nepis viac postov pod seba, ak chces nieco doplnit, pouzi upravit na spodku prispevku.

Ten kto moze hrat nech nechodi do TA, ocividne ma arena problemy. Ked viem, ze je nieco pokazene, tak do toho predsa nejdem...

O probleme sa vie uz odvcera a BP ho riesi, nic viac vam k tomu teraz nikto nepovie.

12. Ahojte len chcem dodať, vačšina ktorá má problém tak vám radím dajte si pauzu od počítačov alebo len od Darka a ono sa to dáko urovná
    ------------------------------------------
    Mne to pomohlo dal som si na den pauzu a bum, hotovo opeť hrám. ;)

13. Korben

Korben User

OT post zmazaný, nepravdivé informácie, udelené body. Hráč si vymýšľa , že to ani monitor neunesie. Na 200-300 fps :rolleyes: . Bože netrestaj , ale rovno uder a mier presne.
    Edit : Tak je to rovno na ban.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.