Ultimátní Bitevní Arena

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem MΣGΛŦЯФИ™, 6/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím chci se zeptat jak se započítávají body, nikde sem to nenašel a přijde mi divní že já tu škudlím 6 dní po jednou někdy po dvou bodech a mám tolik skore co dá v uvozovkách flaxáč za 24h. Mám 214 výher, 308 duelů a 411 score... zdá se mi to směšný, bud at všichni dostávají po 1 bodu nebo at se to rozděluje dle výher ne ? Jak tak koukám asi nemá cenu se pokoušet o 1. místo když nějakej flax za jeden den dá to co já za 6dní, nehledně o kvanta muny že...

Děkuji s pozdravem MΣGΛŦЯФИ™

2. Jack.K

Jack.K User

Tak to by mě taky zajímalo. Jinak celá ta UBA je o ničem, pokud se nebude hrát čistě. Jak jinak si vysvětlit, že s citadelou buším do gola a neuberu mu ani půlku štítu na jedné konfě a sám přitom přijdu o obě. Prostě proti některým hráčům nemá smysl bojovat. Připadám si pak jako by bojoval flaxáč s fulkou. Přitom proti jiným full hercul či havoc hráčům jsem více než důstojným soupeřem. Ale jako abych puknul a protihráč neměl skoro žádný šrám je prostě moc.

Naposledy upraveno: 6/12/15
  3. Přesně tak, jako nejvíc mě štve že tamhle sundavám generály, dostanu vždy po jednom bodu, schválně se ze zvědavosti od toho samého generála nechám sundat a on za mě dostane 15 bodů, jako už mě to fakt štve, a jak říkáš, generála sundám, ale kolikrát nějakej důstojník mě spraží tak nehorázným způsoběm, že si musím dojít na cigáro abych vypustil páru

4. MEGATRON ja som všimol že dostaneš viac bodov ked pukneš hráča z veľkým dmg. teda asi ked má lepšiu vybavu ako ty, vtedy dostanem aj 12 bodov, ale videl som že týpek za mna dostal 46 bodov raz,a to ma kus naštvalo.. ale bude to asi o sile...

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Diskuzi k UBA už na fóru máme, otázky a zpětnou vazbu prosím směřovat do ní.
    Diskusia-Tréninková aréna

Duplicitní téma, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.