UnBan Prosím :((

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem DarK_OnyX, 23/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DarK_OnyX

DarK_OnyX User

ID: 165470941
    Čas: 17:15:40
    Nick: [Dr_JaKorĐiK]
    Server: cz3
    Místnost: Globální
    Do kdy je BAN aktivni: 26-08-15 17:15:40
    Autor banu: Systém
    Rád bych se chtěl omluvit za to že jsem Se vyjadřoval Neslušně a vulgárně a vynechával písmenka abych nebyl za největšího Vulgaristu ve hře.. Chtěl bych tímto Se vyjádřit k tomu proč jsem to udělal... Skupina Firmy MMo kteří se Přiřítili na 2-3 kdy začali neoprávněně na mě útočit i po vysvětlení všech priorit nepřestali tak jsem Je chtěl slovně napomenout do chatu a v tu chvíli mi systém udělil ban.. .:( Tímto se chci omluvit a Dodatečně vysvětlit Hráčům LegendarniSkrillex a jeden z Bohužel nejmenovaného hráče (má příliš zapomenutelný nick)aby ponechali těchto Ochromujících ničení (následné stálé omezování ve Hraní) a Rád bych tímto ještě poprosil aby se to už nikdy nestalo... Už nikdy nebudu Neslušný prosím o Pohlédnutí na Fakta... moc se omlouvám, že to zakládám sem ale nikde jsem nenašel i po Půl hodině kde je odvětví tohoto směru tak se předem moc omlouvám Hráč [Dr_JaKorĐiK]

2. Drift1

Drift1 User

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.