upgrade

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ˜™¤†»ЯΔÐÐΘ«†¤™˜₁₄, 7/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, vím, že mi přijde odpověď typu: je to o náhodě, nikdo neví atd.

Ale i tak se chci zeptat... Kolikrát do měsíce bývá akce na upgrady ( pruměrně samozřejmě)
    a hodina... jestli to je taky náhodné jestli to muže být i od 0:00 do 1:00 nebo je to nejak určené? třeba jako MHH 19-20 nebo kolem toho.

2. Bývá v pátek od 19:00 do 20:00, přibližně 1x za 3 - 4 týdny. Naposledy byla minulý pátek. Během akcí, jako je tahle zimní bývá i častěji, někdy třeba ve středu. Ale kdy přesně bude další ti nikdo nepoví, bo to nikdo neví. Musíš sledovat hru.
    Malá rada - nařiď si na mobilu budík na 19:00 a po zazvonění se mrkni na hlavní stránku (musíš si jí obnovit, aby se ti ukázalo pop-up okno). Takhle zaručeně nic nepropásneš. Tada pokud budeš u PC. :)

3. Díky takže nemuže být třeba dřív,dýl? :)

4. Zvykne byť každé 2 týždne piatok, tento piatok bola ... tak že ďalšia bude o 2 týždne zas :)

5. OK díky, ještě se chci zeptat na ty časy jestli to je kolemté 19-20 nebo klidně i déle / dříve

6. Asi takhle. Nepamatuju si, že by byly v jiný čas. Ale já jsem starý sklerotik :)

7. dík, pokud je to teda tak jak říkáš tak dík :) Mužete zamknout, pokud k tomu neco máte napiště.. dík :)

8. Korben

Korben User

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.