Návrhy Upgrady moduly k bitevní stanici

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ĐΛЯŦH-SIĐIØUS-LØЯИΣ, 4/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chcete mít moduly ke stanici za kredity upgrady??

Anketa uzavřena 11/5/15.
  1. Ano rád bych to uvítal.

72.2%
  2. Ne nechci

27.8%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj letci...
    Jelikož rád stavím bitevní stanice...
    Chtěl bych navrhnout aby moduly k bitevní stanici byli za kredity.
    Myšleno tím, že upgrady modulu by byli za kredity.
    Když jsou opravy za kredity, dražba za kredity tak proč by nešlo zlepšování modulů přes kredity.

Pozitiva pro hráče i klany?
    - Hodně hráčů by si stavělo bitevní stanice.
    - Bylo by alespoň co pořádně ničit. (stanice)
    - Na bitevních stanicích jiné firmy by se daly dobře udělat úkoly co se týče hráčů / lov.
    - Nebudou muset dát několik 10 tisíc uridia na zlepšení modulů.

Dopad hry a hratelnost?

- Zlepšila by se aktivita firem / hráčů.

Negativa pro hráče, klany, BP?
    - Pro klany že skoro každý bude mít stanici.
    - Nikdo nebude dávat uridium za zlepšení modulů ke stanici.

Více mě nenapadá..
    Přidám se i anketu

Děkují za možné dotazy a připomínky.

Naposledy upraveno: 4/5/15
  2. To by všetci mali hneď stanice na max a (vzhľadom na aj tak nízku aktivitu hráčov na serveroch) stanice by sa stali takmer nezničiteľné. Tak ako to je, je to ešte dobre - stanicu môže mať každý za pár šušňov, ale ak chce aby niečo vydržala, musí skrátka investovať urídium.
    Okrem toho, čo hráči, ktorí už svoje stanice za tie státisíce urídia upgradovali? Za mňa zatiaľ nie, hlasovať ešte nebudem.

Naposledy upraveno: 4/5/15
  3. ChuckNorris aby to neměl každý mohla by např. cena být velmi vysoká, ale za kredity. Pro většinu hráčů, kteří nejsou plně elitní je za prvé relativně náročné našetřit velké objemy kreditů a za druhé, když už je mají, radši je investují jinak.

4. ChuckNorris ale prostě pochop, že ne každý má na kontě několik stovek tisíc uridia jak já jsem se díval tak lv2 modul mě stojí 8 tis urka kde mám nabrat tolik urka? Cuby sám zatím nedám.

►ρяοvοкατεця◄†vяц† Souhlasím s tebou já mám třeba kolem 700mega kreditů mě by nevadilo dát několik milionu abych měl moduly na lv více já si ty kredity vydělám sám bez pomoci. a za další máš pravdu že pro většinu hráče je problém našetřit tolik kreditů ale zase kdo umí hrát sám za sebe a umí dělat Kristlony, Cuby tak nemá problém.

Jsem rád že jste se ozvaly je to jen nápad ale nevím zda podle vás je dobrý. Podle mě je to dobré a bez problému.
    Uvidíme jak to půjde dále.

5. 555m555

555m555 User

kdo má problém našetrit pár milionů kreditů pak tu upgradovanou stanici stejně neubrání,pokud za kredity tak za adekvátně vysoké částky

6. Korben

Korben User

Ak nemáš nič k návrhu, tak stačí len hlasovať. Post zmazaný.

7. 555m555 Pokud nemají hráči problém našetřit dost kreditu za prodejem skylabu nevidím problém.
    Pokud ovšem stanici bude stavět nějaký nováček z kamarády co nemají full výbavu tak jim ty kredity budou chybět :)

Chci říct to, jsem na serveru kde každý má výbavu já osobně mám všechny lodě vybavené už dlouho. Máme levné aukce takže nic nedražím pro mě ty kredity jsou na kontě na nic. ale nechci je dát do klanu protože mi pár lidí jen hraje a ten zbytek ne .)

8. Jupiter33

Jupiter33 User

ano dobrý návrch...
    Všechno je totiž za u
    a já a podobný hráči kteří jim to dá spoustu práce vydělat na tom to také uvítají.

9. Jupiter33 děkují že souhlasíš se mnou.
    Nejsem ten typ co by si do hry posílal peníze aby měl Uridium. Nejsem jak ostatní hráči co mají xxx peněz.
    Já chci aby každý klan si mohl udělat stanici aniž by to bylo za Uridium nýbrž za kredity.

Kredity není problém vydělat celý víkend třeba na Kristalonech, Kappa + Zeta (myšleno jen kredity cca 90.000.000) plus prodej skylabu večer dá dobré kredity na upgrady.

Jupiter33 tohle ocenil(a).
  10. za mě rozhodne ne protože to by na našich mapach byly imrvere nacpane stanice jinych firem a na mapach by byli furt červi a krom toho by ty stanice byli tak silne že by skoro vubec nešli sundat a pro sestřeleni stanice by bylo potřeba hodne hračua velke usili

11. M★ЯŞHДŁŁ†MДŁŁIИΦWŞKY Nemusíš souhlasit ale je tu více hráčů a je jen na nich zda tuto změnu chtějí.
    Jak je známo CZ2 je pro tebe samý červ pro mě zase na gb1 je samý červ ale hraje nás tam málo a myslím si, že by to připoutalo více hráčů se zase zapojit do hry. Je to pouze na BP ne na nás já dal nápad za kterým si stojím.

Jupiter33 tohle ocenil(a).
  12. Korben

Korben User

OT posty zmazané.
    ĐΛЯŦH-SIĐIØUS-LØЯ Ak budeš tvoriť OT vo svojom návrhu, tak bude návrh uzavretý.

13. *pursuer*

*pursuer* User

Ja by som povedal,ze nam ustupili uz dost,ze dali opravy modulov za kredity.Si pamatam,ze ked sme opravovali moduly,tak tam odislo velmi vela uridia.Teraz to uridium,co by sme pouzili na opravy modulov mozeme dat na ich upgrade.Ako nic v zlom,ale navrh mi nepride ako skutocny navrh len ulahcenie ziskania plnych upgradeov modulov,nic viac.To potom rovno aj LF4 a stity mozu byt upgrade za kredity :D

14. BloCZek

BloCZek User

S tímhle návrhem nemůžeš uspět :) Je to velice směšné, když píšeš, že nemáš uridium na upgradovaní modulů. Když máš slušně vybavenou loď tak si vyděláš uridia dost a nemusíš si ani nic posílat a pokud loď vylepšenou nemáš, tak nevím proč by jsi chtěl upgradovanou základnu. Navíc upgrady letounů, laseru a štítů tě vyjde na víc jak 5 milionů uridia a upgradovaná celá základna na necelé 2 miliony. A to nemusím ani mluvit o tom, že základna je celého klanu, takže nemusíš mít upgradnutý všechny moduly jen ty ale mohou ti pomoci hráči z klanu a potom se o tom dá říci, že je to levná záležitost. A pokud si najdeš tabulku jak je upgradovat nejlevnějším způsobem tak tě vyjdou o cca 30% levněji.

15. BloCZek Ano vydělám dost uridia ale když jsem dneska dával upgrade modulu vyšlo mě to na 8tis 2lv a každý lv je dražší.
    A za další našel jsem si tabulku ale podle té tabulky to vůbec nevychází. Já dávám 70-75 kde je to jistě nebudu dávat podle tabulky co mám to prostě nevychází. Jestli máš lepší tabulku tak mi jí sem dej a rád se podívám.

Ano nesouhlasíte tak ani nepište.
    Vy beztak do toho dáváte několik xxx já jsem poctivý hráč.
    Já nápad napsal a jen čekám jak se ostatní vyjádří pár hráčů už hlasovalo tak uvidíme co bude dále.
    Ale pochybují že s tím jak nám nejde chat mě stejně hra nebude bavit. nevím jak vás?

16. A za další já podle vás zlehčují systém.. podívejte se na sebe nebo na okolí hráčů.
    Jak obchází systém buď kupováním / vyměňováním učtu.
    Nebo zneužívání nově brány Low

17. Korben

Korben User

Pre porušovanie pravidiel fóra, návrh uzavretý. Keď sa naučí autor prispievať na fórum, potom môže podávať návrhy.
    Jak správně přispívat na forum

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.