Upozorňovací email

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ►ρяοvοкατεця◄†vяц†, 9/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,
    asi před dvěma dny mi na můj email přišlo upozornění, že jsem přestal hrát hru DarkOrbit a jestli nechci vyplnit krátkou anketu. Mám účty na více serverech a tak jsem se chtěl zeptat, jestli takováhle upozornění chodí na mail i když momentálně aktivně hraju na jiném serveru.

2. »vojta«

»vojta« User

chodí i když hraješ na více serverech a na nějakém se dlouho nepřihlásíš, i když na jiném aktivně hraješ. mě osobně jich takhle přišlo už nejmíň 10, že jsem nakoukl na jiný server a pak tam nehrál

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  3. Jo, díky. Jen jsem si nebyl jistej...

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Je to tak jak napsal »vojta«, osobne mi uz take prislo par techto emailu kvuli neaktivite na jinych serverech, presto ze na hlavnim jsem aktivni. Pokud chces, muzes nejaky vyplnit, jinak je muzes s klidem ignorovat.

Povazuji tema za zodpovezene a uzaviram. LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.