Návrhy Uprava Ukolu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -matesking-, 21/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Co vy na to?

1. Staci mi jak to je

4 hlasy(ů)
    20.0%
  2. Uvital bych tuto variantu.

15 hlasy(ů)
    75.0%
  3. Je to blbost

1 hlasy(ů)
    5.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mam jednoduchy napad, u ukolu vzhledem k tomu ze je predpokladany update nekdy na brezen mozna by to mohli jeste stihnout pridat.
    A ceho se tento napad tyka?

Vzhledem k tomu ze hraji na notebooku 15" a nektere ukoly jsou priliz dlouhe a tim myslim ze je na strance s ukolem vic fazí ukolu. Pak je tento seznam moc dlouhy.

Pokud by to slo nebylo by spatne kdyby splnena faze ukolu nezmenila barvu ale kdyby uplne zmizela.
    tzn v ukolu s bossy je treba sestrelit 1o druhu npc po sestreleni prvniho by se seznam zkratil a na seznamu by bylo uz jen 9 npc ktere je treba sestrelit. (okno by se zkracovalo)

I kdyz je moznost roztahnout hru na celou obrazovku tak nektere ukoly se mi tam vejdou jen tak tak a s oknem nejde hnout tak aby zustal kam ho chci dat a dalsi okna se tam nevejdou.

Na hru to nebude mit zadny vliv v hratelnosti.
    Zprehledni se vic ukol.
    Pri plneni ukolu se zvetsuje prostor.

Diky za vase nazory

Naposledy upraveno: 21/1/14
    Cruenta†Ultionem a Zeus tohle ocenili.
  2. Zeus

Zeus Guest

Ano,máš pravdu,že někdy je ten seznam na celou obrazovku.Já ted dodělávám starý úkol Lov na lovce a to je fakt seznam ze zhora až dolů.
    Za mě palec nahoru :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.