Oznámení Uprchlici a desingn na letoun

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Nuel.Dennis, 20/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. No to nemyslite vazne???Za co mam ban na 30 dnu???Opravdu ale smrtelne vazne to
    davam pravnikoj.Z vaseho pristupu je to absolutni rasismus a braneni svobody
    projevu.Napsal jsem SLUSNE nazor...opakuji slusne....a to jak se vase spolecnost
    chova je neomluvitelne.Nesouhlasim s vasi podporou uprchliku...a nazor jsem
    napsal...slusne jste meli napsat ze se nemam k vasi politice vyjadrovat...a ne
    banovat jak sproste decko...vas pristup me utvrzuje jen v tom co tam dela za
    lidi.A rad vam to napisu...moje komunikace ve hre je stazena...a vase reakce na
    to taky...strasne rad si ten ban uziju...ale vse BUDE na FB....a bejt vama tak se
    stidim...Nikoho jsem neurazil...a pokud mi VY tvrdite ze jste nestrani...Tak vase platba za letoun na uprchliky je co???Chapu vas pristup...ale zablokovani za slusnej nazor???

2. |Oromë|

|Oromë| User

Nuel.Dennis takze povinne Jak správně přispívat na forum a Vzorový příklad vkládání o řešení bannů na chatu, ziadost sa podava do sekcie Chat a musi byt podla pravidiel.

Dalej k tomu utocnemu prispevku sa ani nebudem vyjadrovat a vyhrozovat nam je zbytocne, akurat to len zhorsujes. Sam pises o slusnosti a napises tu toto. Ukludni sa lebo budu nasledovat body...

Takze ak chces riesit ban na chat, napis si to podla pravidiel a najpv si schlad hlavu. Az si podas ziadost, tak sa ti nato kolegovia pozru a prehodnotia to.

LOCK

3. Korben

Korben User

Nikto ti nebráni. Pre mna za mňa to propaguj aj v cirkuse humberto, je mi to jedno, no hlavne by si si mal prečítať. kam peniaze pojdu a ak nechceš , tak nič nekupuj.

Gahan a Little_Tali tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.