urbium a klíče k bednám

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem mikess88, 23/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mikess88

mikess88 User

Jsem nováček a rád by jsem znal odpověd --poradí mi někdo zkušenější prosím?

2. RobPol

RobPol User

No neuvedl jsi otázku, ale asi typuji, že chceš vědět zda-li máš jako nováček dávat Uridium do klíčů, že?
    Tedy dle mě rozhodně NE, nejdříve si udělej výbavu, kup pořádnou lod, do ní LF-3, BO2 (Štíty dražitelné v aukci, jinak za uridium), pohony, a nějaké letouny (Flax,Iris).
    Až budeš mít základní výbavu, tak teprve pak kupuj klíče, zatim ti jsou k ničemu, ted to urko spíš dávej do výbavy, popřípadě do SB (Studijních bodů) v profilu pilota.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  4. Jupiter33

Jupiter33 User

mikess88 v názvu máš chybu ne uribium ale urídium a doklíčů urídium nedávej;)
    RobPol a jak řikal dávej to do lodí a výbavy

5. loputa97

loputa97 User

Určitě dávej urko do lodi, výbavy, letouny a tak ... :) Nemáš napsanou výbavu, takže nevím, možná klidně to házej i do bran jako Zeta ... nebo i do profilu, nevím co bereš za pojem začátečník ;)

Základ je výbava, potom loď atd. :)

6. oops.eu

oops.eu User

no ono záleží klk uridia budeš mít a klk uridia si budeš kupovat, nebo jestli ho chceš jenom vydělávat, protože já jsem sám ještě než jsem byl full lf-3 koupil urko, pár klíčů(60 třeba) a když jsem si pak spočítal zisk, tak mi to vyšlo ještě s plusem, protože ti padne třeba ze 100k urka 5lf-3,2b-02, nějaký mask, dílky na apis nebo zeus a když jsem to spočítal, i logdisky, tak mi to většinou vyšlo v plusu, ale sbíral jsem jenom při akci a urko jsem si koupil, protože jsem nebyl schopen vydělat tolik co vydělám už dnes :) Záleží jenom na tobě, jestli do toho budeš dávat peníze, nebo jenom chceš výbavu a pomalu si vydělávat a zlepšovat se, každý kdo už sbíral bedny ví, že těch lf-3 a štítů sebere desítky, stovky :)

7. RobPol

RobPol User

Ano, jak psal oops.eu, záleží i na tom zda-li Učka vyděláváš, či si je kupuješ.
    No abych řekl pravdu já se vydělával, jde to sice pomalu ale celou výbavu mám jen z vydělaných úček, až ted jsem začal něco málo dávat do hry a to jen na SB.
    Ale jak jsem psal nahoře, nejdříve si udělej výbavu, nějaké SB, a až pak to dávej do beden, ano budeš z nich mít LF-3,BO-2, popř LF-4 když se zadaří ale LF-4 si necháš hlavní lodi, a LF-3 a BO-2 si můžeš dát do druhýho hangáru, atd...
    Ale záleží na tobě, když to dáš do beden, bud ti padne něco do výbavy nebo ne, je to pro a proti.
    Když ne, zbytečný účka vyhozený z okna :D ( Pro ostatní, ano padnou mu i jiné věci, ale k čemu mu je design, masky když nemá výbavu ;) ) ... Ale je to tvé rozhodnutí, jen tě upozornuji, pokud chceš Učka dát do beden připrav si hodně Uček, popř. dobře zkasíruj rodiče ;)

8. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.