Uridium v bonus boxech

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Luky1996, 13/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Luky1996

Luky1996 User

Hezký večer přeji.

Chci se zeptat, zdali je sbírání uridia z bonus boxů nějak limitováno. Soudím podle vlastního dojmu.

Včera jsem koupil balíček ,,dvojnásobek" a vydal se na pvp mapy sbírat bonus boxy. Včera 40k uridia, dnes 60k uridia za celkem asi 16 hodin. Můj dojem je takový, že čím déle sbírám, tím víc zřídka mi padne uridium z boxu. Soudě i podle toho, že jak jsem začal, trvalo mi nasbírat 10k uridia zhruba hodinu. Posledních 10k mi teď trvalo skoro dvě hodiny.

Nemůže být třeba pro systém podezřelé, že sbírám několik hodin v kuse a tak mi to limituje? Chci totiž balíček využít co nejvíc a tak sbírám i několik hodin v kuse.

Díky za odpověď.

2. Ak zbieras vela hodin tak ti to znizi odmenu.Daj si do 2h30min prestavku na 15min .

3. Luky1996

Luky1996 User

Dobrá. Děkuji za info :)

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Toto téma se už hodněkrát řešilo, stačí pohledat trošku na fóru, některá témata jsou dokonce ještě otevřena. Info které jsme dostali je, že systém snižování odměny se aktivuje po 24 hodinách nepřetržitého sbírání. Ale určitě je dobré si dělat při sbírání přestávky, už jen kvůli fyzickému a duševnímu zdraví. :D
    Otázku považuji za zodpovězenou, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.