uridium

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -Maybe_next_time-, 6/6/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mam takyto problem tam ked dam uridium a vybehne tabulka dam ziskat uridium a ptm sa mi otvory nove okno tam mam ponuky ale tam pravo dole je vlajka ja om slovak tam jeceska ako to mam zmenit neda mi mi kpit uridium :((( poradte mi

2. ak hras na ceskom serveri tak neviem

3. učet bol založený na územy CZ tak to nezmeníš.

4. lacoremi

lacoremi User

To je proto ze je to na ceskem serveru a sms pises na cesky telefon takze to je v poradku.;)

5. Kubino

Kubino Guest

lacoremi poprosím nedávať klamlivé informácie, je úplne jedno aký je to server, banking sa dáva podľa IP, ja na CZ serveri mám eurá :)

-Maybe_next_time- ako sa ti to podarilo? Účet bol založený kde? Odkedy máš tento problém?

6. Korben

Korben User

7. jasom bol na prazdninach v cesku a dozvedel som sa ze Do je super hra ale ja som slovak a tak som si zalozil ucet v cesku tak a teraz chem kupovat uridiidum a ked kupim psc v eurach tak sa bojim ze m ito uridium neda tak chem aby ste mi pomohli ci mi da to U.

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Uri ti dá. Neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.