URKO

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -=╬♣IИIΞSTД♣╬=-, 2/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj lidi co si mám koupit za urko.
    Koupené už mám dva irisky.
    Nemám peta, special desingy ani formace za urko.
    Prosím nějak abych na to našetřil do měsíce už mám 24 tisíc urka.

2. Mcbartakcz

Mcbartakcz User

Jde podle toho co máš za výbavu jestli seš full lf-3 nebo ne , jestli chceš lovit NPC nebo hráče

3. |Oromë|

|Oromë| User

4. Lf-3 mám 3
    A orome chci pochválit 3D verzi :)

5. |Oromë|

|Oromë| User

-=╬♣IИIΞSTД♣╬=- Takze dnes nie je problem vydrazit napr. gola, no musis ho aj vybavit a lf3 su zaklad.

Urcite si vystavaj aspon zakladny skylab a pomaly ho zlepsuj a predavaj z neho suroviny., vydraz vsetky extra(tie su lacne v aukcii) a zameriavaj sa hlavne na irisky a LF3. Prve 2 irisky si asi kupil, zbytok by som uz drazil. LF3 by som aspon na zaciatok kupil za U, aspon nech mas zaklad a zbytok tiez drazil.

U by som potom setril hlavne na profil pilota, aspon prvych 8 vyskumov na bublinu.

Dobre je si najst klan, ten by ti mohol pomoct s drazbami. Dobre je aj zbierat boxiky, da sa tam docela slusne zarabat Ucko.

Ak by si chcel aj investovat, tak si skus prejst v paymente balicky, hlavne ten na boxiky a 25% zlava na uridiove predmety, su to uzitocne veci a zlahcuju hru.

6. Díy zodpovězeno.

7. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.