útek cez radiačnú zónu - neuveriteľné

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »†«ΛΤΤΛCΚ»†«SK»URN«, 17/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň, rád by som popísal už moju v poradí druhú skúsenosť so zázračným utekaním hráčov cez radiačnú zónu na mape 4-5:
    - pri strieľaní NPC na mape 4-5 dnes okolo 19:10 som natrafil na slabšiu loď Vengeance tak, že si ju teda zostrelím, no začala mi utekať keďže mám tiež Vengeance (lightning) držal som s ňou krok začala utekať do radiačnej zóny, moja loď po nej strieľala no zrazu sa smer striel otočil na opačnú stranu (z pravej na ľavú) a nepriateľská Vega vyletela z druhej strany mapy pozeral som či dobre vidím zaradil som teda spiatočku a letel za ňou cez celučičkú mapu pričom ona sa vydala smerom hore, ked som ju skoro dolapil uletela do zóny tentokrát na hornej strane mapy a zrazu pozerám na minimapke a ona vyletela zo spodu z radiačnej zóny....WHAT??? PÝTAM SA JE TOTO NORMÁLNE? skúšal som či to nie je nejaký BUG no letel som do zóny ja a takmer ma zničila, ..ako to, že niekto iný to dokázal hneď 2x ? vojsť z prava do zóny a vyletieť zľava...??? Potom vletieť do hornej zóny a vyletieť zdola? mať tak nainštalovaný program na nahrávanie videa tak to nahrám, no žiaľ....

profil daného hráča:
    http://int1.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=91fS&profileCheck=o5Aa&lang=cs

- tá istá situácia sa mi stala pred pár dňami tiež na 4-5 no vtedy mi len loď zmizla v radiačnej zóne nevedel som prečo keď som bol celý čas za ňou, no dnes som si všimol ako si pekne už iná loď vyletela pekne druhu stranou, ja jednoducho nerozumiem ako je toto možné.

Vďaka za vysvetlenie

Server GE1

2. Tzv. Velikonoční vajíčka: 4 nové úspěchy, v jednom z nich (v Aj: Tour de Wormhole) máš za úkol přesně takhle jak jsi popisoval proletět radiační zónou z jedné strany na druhou, neříká ti to něco? Zkus si to taky, prostě letět hlouběji a hlouběji do radiační zóny na 4-5 a jednou vyletíš na druhé straně...

Btw. PoselstvíPomsty0001-R.N.W divím se, že tě pořád baví zakládat nové účty...;)

3. Twl veď to je easy nieje to žiadný program ani bug ... Proste auč sa hrať a potom piš ...

4. ►ρяοvοкατεця◄†vяц† takže mi chceš povedať, že to je možné vďaka tomu, že má zapnutú nejakú úlohu či čo?
    ¤[E]xper[T]¤ ja hrám dark od roku 2010 a ver, e mám viac hodín než ty takže keď nemáš odpoveď ktorá je hodná prečítania tak si láskavo svoje hlúpe poznámy nechaj pre seba. Ja som sa pýtal ako je to možné nezaujímajú ma tvoje detské poznámky, tie si nechaj na lavicu v škole.

EDIT: vyskúšal som to a áno fungovalo to, ako poisoval ►ρяοvοкατεця◄†vяц†
    keďže som veľkonočné úspechy a úlohy nesledoval o tomto som nevedel.

5. »†«ΛΤΤΛCΚ»†«SK»URN« Není to úloha, je to nový úspěch. Stačí se podívat na Profil Pilota > Úspěchy > V levém menu: Velikonoční vajíčka a jsou tam 4 nové úspěchy...

6. ďakujem ►ρяοvοкατεця◄†vяц†, páni moderátori, už nemám viac otázok.

7. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.