V 3D verzi vypadává nastavení klávesnice

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Johny.Ka, 28/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johny.Ka

Johny.Ka User

Od spuštění 3D verze se mi už asi po čtvrté vymazalo samo nastavení klávesnice všechny Rychle sloty a Prémiový rychlý sloty po nalogování mají Nedefinováno. Prostě chci střílet a ono nic tak juknu a zas je to vymazaný.Neví někdo co s tím.

Naposledy upraveno: 28/7/15
  2. Korben

Korben User

Robí ti to len tak, alebo po údržbe PC ?

3. RobPol

RobPol User

Toto se mi stávalo po čištění PC také, vždy když jsem používal CCčko nebo mazáním historie prohlížeče.

4. WoWo24

WoWo24 User

Take se mi to stalo , bojuju a z niceho nic se mi vymaze nastaveni klavesnice a nestava se to jen mi (take se nekdy pri zmene konfigurace "zasekne kavesnice") dokud znovu nezmenim konfu nejde zadna z klaves ...

5. Korben

Korben User

Takže si to dobre odsledujete a vložte sem presný popis ako k tom prichádza a vaše ID.

6. Johny.Ka

Johny.Ka User

Moje ID 92917009 a poslední vymazaní nastavení se stalo dnes kolem 1O hod. Dnes jsem neprováděl žádnou údržbu PC . První dvě vymazání se stali když jsem přepínal mezi 2D a 3D .Teď se snažím lítat jen ve 3D a stalo se to zas dvakrát .Poprvé se to stalo při warpu na jinou loď a teď jsem se jen odhlásil přehodil hangár a vylítnul z jinou a už to bylo v nastavení na Nedefinováno.

7. Mě osobně se to tedy ještě nestalo, ale kamarád s tím problémy měl. Vypadá to, že to pravděpodobně nebude tak úplně chyba uživatelů, mám takový pocit že tohle nejsou první ani poslední lidi, co si na to stěžují.

8. Korben

Korben User

Daný problém je hlásený.

Edit: Skúste vymazať cache prehliadača a sledujte či to urobí znova.

Naposledy upraveno: 29/7/15
  9. Johny.Ka

Johny.Ka User

Vymazáno a nic to neudělalo.Vše šlape tak jak má.

10. Korben

Korben User

Tak že nastavenie ostalo? Nerobí to už problémy ?

11. Johny.Ka

Johny.Ka User

Promazal jsem cache a nastavení zůstalo tím to nebude.Ted jsem na ts a jednomu hráči to udělalo zrovna teď a druhému prý včera doufám. Že to sem napíšou. Je to prostě náhodné.

12. Korben

Korben User

Pokiaľ sem hráči nebudú písať, tak nahlásené to síce je , ale oprava môže trvať pekne dlho.

13. Také se mi to stalo začátkem tohoto týdne a nemělo to nic společného s údržbou pc. Nastavila jsem to zpět, ale údržbu jsem neprováděla - nastavení zůstalo a je to v pořádku i na pracovním pc, které údržbu snad ještě nezažilo :D

14. RobPol

RobPol User

Dnes se mi to stalo znovu na paladku (5-3) čas nevím, ale kolem 13-té hodiny, jsme se na paladku hašteřily a najednou nic, hodil emp a nemohl jsem zpětně zaútočit, ani měnit munici, formace, nastavení bylo fuč :D
    Takže paladko, a sběr boxů stojí za to, ani bránit se nemůžu :D
    Ale nevadí, hlavně že se to nějak opraví :D
    Stalo se mi to již vícekráte, CCčko ani výmaz cache nepomáhá.
    Zkoušel jsem dnes létat na 2Dčku, a celý Space na CZ3 (19-22 hod.) byl bez problémů.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.