Chyby Väčší obsah bonusových boxov

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem BlackChris13, 31/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravim,

dnes som si pri tom zbierani bonusovych boxov vsimol, ze obsahuju vacsie mnozstvo uridia.
    20 -> 21
    50 -> 52
    150 -> 153
    (a samozrejme aj dalsie hodnoty,ktore si uz zial, nepametam.

Deje sa to myslim iba pri uridiu, pri laserovych kusoch som si to nevsimol.
    Nemam P.E.T., nemam body schopnosti, nemam ziaden zosilnovac.

2. BlackChris13 nevyhrála tvoje firma včerejší SpaceBall?

3. Netusim. A ak ano, pridava sa nejaky bonus?

Edit: vdaka, mozte zamknut, ospravedlnte mi ten spam.

4. BlackChris13 vítězná firma získá na následující den vždy nějaký bonus, na získané BZ, čest a nebo uridium...

BlackChris13 tohle ocenil(a).
  5. Teraz som to nasiel, vdaka za rychlu odpoved, popravde som nikdy netusil, ze taketo odmeny existuju. :)

6. BlackChris13 a jeden dotaz z mé strany - získáváš 157 a ne 153 U, že?

7. PaiMei

PaiMei User

Je to tak, bonus pro vítěznou firmu se vztahuje např. i na odměny z ukončení bran, místo 20k za alfu to je 21k uridia atd.

8. |Oromë|

|Oromë| User

Tento bonus nie je len pri SB, je to pri vsetkych akciach(SB,TDM,SC,bitka o boje atd..), aktivuje sa nasledujuci den a trva 24 hodin. Bonus nie je len na boxy, moze to byt aj napr. viac kreditov za predanu rudu, +5% booster na cest a bs....

Aktualny bonus si mozes zistit Hlavna stranka→hodnost→posledne okienko napravo→tam si vyberies lubovolnu akciu a pri statistike mas aj vitazny bonus.

Zodpovedane, LOCK

BlackChris13 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.