Včarajšie zlavy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Ship_ft_Criminal, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chcel by som sa opytať na čo boli včera zlavy?Dúfam že nie na lode lebo by som chcel kupiť aegisku

2. TRIXT

TRIXT User

Ship_ft_Criminal: Pokud se nepletu, včera byly slevy na nunici a na boostery.

3. Korben

Korben User

Ja som tam videl aj na protokoly pre PETa.

4. TRIXT

TRIXT User

Korben: Je to možné, já myslel, že jsou až ode dneška, ale je fakt, že to sleduji jen okrajově.

5. Korben

Korben User

No aj to je možné že som si to všimol až po polnoci. :D Tak isto to nejak nesledujem. :)

6. každopádně aegisku bych za Urko rozhodně nekupoval. Vše, co se dá koupit za kredity, kupuj za kredity a neutrácej urko :)

7. který den bude sleva na lodě ?

8. další zelenáč co si myslí,že ho zachrání aegiska a formace Srdce :p na takových si elita smlsne jak nic :) každopádně na co utrácet urko za loď kterou máš do 14 dní za kredit ? stačí si 2x poslat denně a něco nahrát a máš klidně i 50 mega denně

9. Tak mi dej kredity ja jsi za kredity kupuji vybavu mam full 3 a taky full štity.A je to moje věc co jsi za učko koupim.A ja na hrače určitě utočit nebudu mě je jedno je jsi mě někdo sunda je to jenom hra a ptal jsem se kdy bude akce nic vic a tvuj názor mě ne zajima tak že už nic nepiš.

10. TRIXT

TRIXT User

martin99701: Problém je, že BP nedává informace o tom, kdy bude sleva, takže ti na to nikdo neodpoví. Slevové akce bývají nejčastěji v rámci jiných akcí, jako je teď Hallowen. Je možné, že do konce týdne se ještě sleva na lodě objeví, tak sleduj hru a doufej.

martin99701 tohle ocenil(a).
  11. ok diky ale čo sa týka rad ohladom aegisa a kreditov,na to vam zvysoka ˇˇˇˇˇˇ.Ja nemam čas takže asi tak.

Naposledy upraveno moderátorem: 27/10/15
  12. Korben

Korben User

Ship_ft_Criminal, Ban na fórum za nevhodné vyjadrovanie. Takto sa vyjadruj doma, tu sa budeš vyjadrovať slušne, inak sa rozlúčime.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.