Vegance vs. goliath

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Daxi, 1/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Daxi

Daxi User

Ahoj, chtěl bych vědět, co je pro mě zatím lepší, s golíkem si dám kristallona, s vegou nevím .

Moje výbava :

7 LF-3 v letounech, zbytek v lodi lf-2

6 POHONŮ 7900, zbytek 6900

3 BO2 v lodi, zbytek BO1

HELLSTORM 2

CPU SLOTU 4, RAKETOVÉ TURBO, CPU RAKETOMET, CPU RADARU, CPU AUTO OPRAVY, CPU VÝZKUMU, CPU SAMO-ODPALOVÁNÍ RAKET, CPU POKROČILÉHO SKOKU,OPRAVOVACÍ ROBOT 4 A ROZŠÍŘENÍ NÁKLADNÍHO PROSTORU

1 IRIS, 6 FLAX

P.E.T. LVL 3 sběr kořisti lvl 1 - vybavení 1LF-2, 2 BO1

STŘÍLÍM S X1, RAKETY PLT-2026, RAKETOMET ECO-10

Prosím poraďte, jestli je lepší vega nebo goli s tímto vybavením .

Daxi
    -----------------------------------------------
    PS : U obou lodí mám ten design na +5% DMG
    ------------------------------------
    Popřípadě mi poraďte, kde si mám vydělávat urko a kredity .
    ----------------------------------------
    A ještě budu dokupovat na P.E.T. KAMIKAZE, mám 6,4k urka .

Naposledy upraveno moderátorem: 1/7/15
  2. Korben

Korben User

3. Kristo

Kristo User

Já bych to spíš viděl na Golika, má víc slotu na lf a tím pádem větší dmg. Vega je rychlá na útěk před lovci
    S tvojí výbavou se Ti V nevyplatí, tedy pokud často nemusíš zdrhat před lovci

Takže G na npc a V na sběr

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Bohuzel v dnesni dobe uz vetsinou hrace se slabsi vybavou nezachrani ani utek s Vengeanci, zvlast pokud nemas ani vsechny nejlepsi generatory pohonu a stitu.
    Cili osobne bych klidne poradil zustat uz na Golikovi, z duvodu vetsi palebne sily, vice mist na generatory a v neposledni rade i vetsiho HP. A dal bych se zameril na ziskavani lepsi vybavy, tj. laseru lf3, irisu, nejlepsich pohonu a stitu + do toho prubezne vylepsovat Profil pilota.

Jinak kredity a uridium se pomerne dobre ziskavaji prave strilenim Kristallonu, dale Uridium se da slusne vydelat i boxikovanim na 4-x pvp mape, pripadne i plnenim ukolu..
    Kredity se asi nejlepe vydelavaji prodavanim surovin (hlavne Promeria) ktere si posles pres Skylab, pripadne seberes z cargo boxu od NPC.

5. TRIXT

TRIXT User

Daxi: Ze všeho nejdříve bych na tvém místě pořešil pohony. Pokud by jsi měl full pohony na vegu, pak bych dal osobně přednost ji. Podle mě má následující výhody a nevýhody:

Výhody:
    • rychlá pro sbírání paládka nebo boxíku
    • díky rychlosti je mnohem jednodušší točit NPC bez toho aby tě trefili (to platí jak pro běžná NPC, tak i pro bossy)
    • pokud sleduješ minimapu, není problém zmizet jak golíkovi, tak i aegisce. Jen je někdy lepší neutíkat rovnou k portu, to nepřítel často očekává
    • rychlejší přelety mezi základnou a cílovým místem
    • levnější základní výbava (menší počet pohonů pro dosažení full rychlosti)

Nevýhody:
    • menší úderná síla (déle trvá sestřelení NPC, pokud by jsi měl prémko, hodně pomůže kamikadze v petovi)
    • malý skladový prostor (posílání surovin ze skylabu musíš přesněji časovat)
    • nižší HP
    • menší počet slotů pro extra a generátory (na golíkovi můžeš dát do pomalé konfy více štítů)
    Mám kromě velkého účtu i malý a tam létám zásadně s vegou. Sice též umírám, ale umírám mnohem méně než bych umíral na golíkovi. Navíc když nastřelíš na vlastní mapě červeného, tak pokud dobře manévruješ a pohybuješ se na hranici dostřelu nepřítele, často se ti stane, že ti ho ostatní pomohou zničit a tobě se připíše do úkolu. Je třeba ale zvážit všechna pro a proti. Každá loď má své vyhody. Já jsem ale spíše pro tu vegu.

6. Nejsem si jist, jestli má rychlost lodě vliv na to, jestli tě NPC trefí či nikoliv... Podle mě jde pouze o to, jaké máš úhybné manévry v profilu pilota a jak daleko se od daného NPC nacházíš, protože každé NPC má trošku jiný dostřel. Ale pokud opravdu záleží i na rychlosti, rád se přiučím :)

7. TRIXT

TRIXT User

____BAZINGA____: Samozřejmě, že tvoje rychlost neovlivňuje nijak NPC, ale zkus si točit NPC na pomalé konfě golíka a na rychlé konfě u vegety. Uvidíš sám, že u vegety to zvládneš výrazně lépe, neb dokážeš lépe manévrovat. Otestuj si to. :) Osobně na velkém účtu lítám na golíkovi a na malém na vegetě, takže sám to mám dobře odzkoušené.

Sentiero tohle ocenil(a).
  8. RobPol

RobPol User

Já bych s tvou výbavou létal na vegetě, až bys měl více BO2, LF-3 a pár Irisek ( ne 1), tak až pak bych přešel na Gollíka,
    jak psal TRIX, na vegetě, právě proto že je rychlejší se ti bude lépe NPC točit, ano půjde pomaleji zničit, ale kdybys točil NPC (kristallona) na golovi, bez výbavy (lf-2 neni výbava), tak by tě pukl...
    Zkus to točit na vegetě, až pak s výbavou přijdi na gollíka, hlavně si posílej promerko ze skylabu do lodě, a prodávej.
    2. Irisy můžeš ještě koupit za uridium, abys měl 3, to je ještě taková překousnutelná cena, ale pak už to draž v aukci.

9. Daxi

Daxi User

Ok, beru tu vegu .

LOCK PROSÍM

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Propříště prosím nevyzývej k uzavření, stačí napsat že nemáš další dotazy.
    Zodpovězeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.