Veľkonočné vajíčka, úspechy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ▀▄~σκyπσ~▄▀, 12/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chcem sa spýtať či sú aj nejaké akciové misie pretože ja tam mam stále aktívnu misiu Demaner.

2. Kubino

Kubino Guest

A kde ju máš aktívnu, ako prijatú úlohu alebo v ponuke úloh.

3. Ako prijatú úlohu veď inak by mi asi zmizla

4. Kubino

Kubino Guest

No a kde je teda problém? Pri ďalšej akcii na Demanerov si ju splníš.

5. Takto, ja si myslím že keď budú nejaké akciové misie tak sa mi táto úloha asi bohužial zruší. Keďže akcia Demaner bude predpokladám na jeseň tak môžem len dúfať že dovtedy nebudú akciové misie aby sa mi táto úloha nezrušila.

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

7. A ak budú nejaké akciové misie tak keď mám aktívnu túto tak inú akciovú misiu už prijať nemôžem však?

8. Rád bych se vrátil k těm achievementům prosím :(

9. |Oromë|

|Oromë| User

▀▄~σκyπσ~▄▀ Nie nemozes mas naraz 2 akciove, je to na tebe, musis sa rozhodnut a prejst len 1. Ak budes rychly, tak mozno stihnes obe misie.

«Тђē•Çźēçђ•Łēĝēηđ» Dam ti jednu radu, tour de portal sa odohrava na uber mape a trosku suvisi s radiacnou zonou, nie s portalom. ;)

10. Ano, s čím by jste potřeboval poradit?

11. 123812

123812 User

ЯкаМравка[BG] Buď hodnej a rozděl se:D

Já chci ten úspěch co to sakra má znamenat nebo co to je:D potřebuju k tomu misi ? Nebo ne?

12. :D tak to ti gratuluji ;)

13. 123812

123812 User

14. Poraďte někdo prosím ohledně těch titulů, tady hážu na uberce ohňostroje a všude na mapách a nic :)

15. Kubino

Kubino Guest

AnonyousCyberhackersR.N.W odstráň si prosím ten link z podpisu, ďakujem. Inak to nie je vôbec moc, myslíte si, že môžete na fóre nadávať a nijak sa vás to nedotkne, to je však omyl. Ak máte problém s chovaním nie je to náš problém.

16. O díky za radu na 4-5 jsem to udělal :) a co dál? :D

17. 123812

123812 User

Já chci taky radu :(

18. Prostě na 4-5 zkus kouzlo tamní radiačky a máš to :D .... Ten pyrotechnik si myslím, že je ohnostroj v bráně jak někdo říkal ale co ten zbytek? :(

19. Do kedy mám možnosť splniť tie akciové úspechy?

20. =Marvin=

=Marvin= Guest

Ŧħę_ΣGO™ ohnostroje souvisi s uspechem s pyrotechnikem, ale nemas je poustet na normalnich mapach.

Dupni si, nabouchej do klavesnice ze chces duhy, a uvidis, treba se system slituje :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.