Veľkonočné vajíčka, úspechy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ▀▄~σκyπσ~▄▀, 12/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tak 2 tituly zamnou :)

"Co to má ksakru znamenat?"
    a
    "Cesta kolem galaxie"
    Ještě ty ohňostroje :)

2. Ty úspěchy nejsou z akce... Jde o Easter Eggs (Prostě skryté překvápko např. Google Chrome, když ti nejede net načte se ti dinosaurus klikni mezerník a hraješ hru) ....

Marvine, co něco co mi pomůže s tím Co to má sakra znamenat? :(

3. baty77

baty77 User

Tak, duhu už mám :).
    Poradím s duhou: Když něco opravdu chcete, leckdy se to splní.

4. 123812

123812 User

Já to chci ale nesplnil jsme ještě nic :( Poraďte někdo prosím :)

5. Opravdu moc chci duhu :D, ale pořád jí nemám :D :(

6. A sú teda nejake akciove misie alebo nie?

7. 123812

123812 User

Nepomohlo :D

Všem se tu radí jen mi s duhou ne :(

8. Aspoň vím, že se to dá splnit na každé mapě

9. 123812

123812 User

10. Taky nevím :D vím jen galaxii a možná toho pyrotechnika

11. 123812

123812 User

12. Ja nemam ani jednu tak prosím napíste kto viete ako sa plnia niektore s tych uspechov

13. Treba myslieť na to, že dúhu si musíš pýtať anglicky - darkorbit česky nerozumie ;)

14. 123812

123812 User

To nevadí já chci odpověď od čechů :D

15. A kam to mam akoze napisat?

16. No chceš predsa dúhu v darkorbite, tak komu asi budeš písať? Svätému Petrovi? Bože, keď toho napíšem ešte viac, to sem rovno môžem dať hotové riešenie :D

17. hvargat

hvargat User

Tak si zapni slovník a vyhledej si to- i když mně to moc neříká (duha=rainbow ---->rain= déšť, bow= příď/mašle/poklona/ohnout se)

18. Já nevím :( do chatu napsat rainbow? :D

19. Slovník v skutočnosti nepotrebuješ, len napíš čo chceš všade kam sa bude dať a ono to už snáď niekde padne na úrodnú pôdu ;)
    Inde ako do chatu to napísať nejde? Možno to len zatiaľ nevidíš [další hint] keď chceš prepnúť konfu, píšeš do chatu "prepniteMiKonfu"? ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.